Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey - AT210931 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey - AT210931 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey
Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey
Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey
Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey
Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey
Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey

Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey - AT210931

Код товару: AT210931
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Конструкція оптична, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури компактна, Особливості вологостійкість, Колір чорний/сірий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция оптическая
Особливості влагоустойчивость
Формат клавиатуры компактная
Колір черный/серый
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Длина шнура 1,8 м
Розміри 380 х 150 х 37 мм
Переключатели (Switches) Red Switches
Виробник A4tech
Опис

Придбати Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура A4tech Bloody B830 USB Grey

Bloody B830 USB - найшвидша ігрова клавіатура в світі з механічними перемикачами на ігрових клавішах. Технологія Light Strike. Інноваційна технологія LK (Light Strike) використовує оптичні перемикачі, що забезпечують неперевершене час відгуку 0.2 мс! На 25% більше швидке натискання клавіш. Хід спрацьовування - з відстані 3 мм, що на 25% швидше, ніж у металевих перемикачів (у звичайних металевих перемикачів хід спрацьовування починається з відстані 4 мм).

Ніяких затримок! Реагує на світових швидкостях без затримок (звичайні металеві перемикачі мають час відгуку 18-30 мс). Інноваційна технологія "Long-Lasting". Технологія "Long-lasting" створює звук при друку, який не зникне через кілька місяців активного використання. Унікальна довговічність. Термін служби - більше 100 млн натискань (звичайні металеві перемикачі легко зношуються і окислюються).

Влагозащитная конструкція. Оптичні перемикачі захищені 6 мм бар'єром для запобігання попадання рідини. Алюмінієва панель. Верхня панель виконана з алюмінієвого сплаву, що забезпечує міцність і стійкість до корозії Регулювання яскравості підсвічування. Збільшення яскравості підсвічування: Fn + ↑ Зменшення яскравості підсвічування: Fn + ↓.

Ігровий режим з технологією Anti-Ghost. Інноваційна технологія Full Anti-Ghost пропонує N-клавішний мультинатискань, що дозволяє забути про залипання будь-якої кількості клавіш для всіх типів ігор. Натискання Fn + F8 деактивує кнопки "Windows" для запобігання випадкового вильоту з ігрової сесії.

Ступінчастий дизайн клавіш. Клавіші з ергономічним розташуванням забезпечують максимальний комфорт. 8 силіконових клавіш. 8 силіконових нековзних клавіш, призначених для більш довгого і комфортного використання. Посилений пробіл. Подвійні гвинти + подвійні пружини + компенсує планка призначені для більшої міцності пробілу.

Компанія A4Tech була зареєстрована в 1987 році. Протягом усіх років свого існування фірма лідирувала на ринку периферійних пристроїв для комп'ютерів, створюючи такі унікальні пристрої, як комп'ютерні миші, маніпулятори для ігор, клавіатури. Продукти A4Tech популярні в багатьох країнах світу, зокрема, вона продається в 30 країнах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані