Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI - AT211001 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI - AT211001 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI
Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI

Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI - AT211001

Код товару: AT211001
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 8, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 40 см
Висота 89 см
Тип автомат
Глибина 60 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки вертикальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.80 кВт/час
Потребление воды 47 л
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, смешанные ткани, синтетика, освежить, деликатная стирка, быстрая стирка, Eco
Функції отсрочка стирки, количество полосканий
Особливості контроль дисбаланса, защита от протечек
Цвет дверцы White
Виробник ZANUSSI
Вага 57.3 кг
Опис

Придбати Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ZANUSSI ZWY61025CI

Просте рішення для швидкого прання одягу. Швидка і зручна програма для щоденної 30-хвилинного прання при 30 ° С вибирається автоматично при включенні пральної машини. Вам треба лише натиснути на «Пуск» - і справа зроблена!

Білизна буде готова, коли ви цього побажаєте. Відкладіть запуск циклу прання за допомогою функції FinishIn і задайте термін від 3 до 20 годин, в кінці якого вас чекатиме готове білизна. Невеликий дисплей допоможе простежити за готовністю білизни.

Періть одяг вдвічі швидше. Одяг буде випраний швидше. Функція QuickWash цієї машини скорочує тривалість циклу прання на величину до 50%. Дозатор миючих засобів завжди залишається чистим. Водяні струмені високого тиску дозволяють дозатора миючого засобу завжди залишатися чистим, не допускаючи появи липкого нальоту і цвілі на його стінках.

На сьогоднішній день фірма Zanussi - це один зі світових лідерів з випуску побутової техніки. Широкий асортимент товарів: від холодильника до пральних машин користується популярністю в 70 країнах світу, в тому числі і в Росії з 1994 року. Інноваційні технології, якісна продукція і оригінальний дизайн досі залишаються візитною карткою компанії, забезпечуючи їй не згасаючу популярність і попит на товари.

Основним напрямком у розвитку виробництва холодильників компанії Zanussi є випуск холодильників для звичайних європейських сімей. Цим і обумовлено присутність в модельному ряду холодильників агрегатів з абсолютно різним класом показників енергоспоживання. Сьогодні компанія Zanussi стала більше орієнтуватися на виробництво вбудованої побутової техніки. Наприклад, сьогодні лідерство на світовому ринку належить вбудовуваним холодильників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані