Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B - AT211392 - купити в Києві й Україні, доступні ціни на Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B - AT211392 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B
Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B
Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B
Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B
Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B

Дисплей LFD LG 32'' 32SM5KE-B - AT211392

Код товару: AT211392
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ екрану (дюйми) 32. Тип матриці IPS. Співвідношення сторін 16: 9 Роздільна здатність 1920 × 1080. Яскравість (кд / м²) 400. Кут огляду (CR≥10) 178 / 178. Час відгуку (мс) 10

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Диагональ 32"
Разрешающая способность 1920x1080
Яркость 400 кд/м2
Контрастность 1100:1
Інтерфейси HDMI x 3, USB 3.0 × 1, DVI
Вес, кг 5.4
Размери (ШxВxГ) 729 x 428 x 55 мм
Тип матриці IPS
Опис

Високопродуктивна інтелектуальна платформа
Quad Core SoC (System-on-Chip) виконує кілька завдань одночасно з плавним відтворенням контенту без медіапрогравача. Платформа Web OS підвищує зручність користувача завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу і простим інструментам розробки.
Просте управління контентом
Вбудована CMS (система управління контентом) дозволяє користувачам редагувати і відтворювати контент, а також створювати списки відтворення, і все це без окремого ПК. Це універсальне рішення, яке дозволяє користувачам просто і ефективно управляти зображенням.

Покращене зручність використання
Спеціальний графічний інтерфейс B2B для портретного і інших режимів забезпечує зручне управління користувачами. Завдяки налаштуванню EZ користувачі отримують інтегроване управління спеціальними функціями вивісок через єдину точку доступу.
Потокове в реальному часі
Для потокової передачі контенту в реальному часі підтримуються різні типи протоколів IP-відео, такі як RTSP / RTP / HLS і UDP Multicast. Контентом легко управляти, оскільки він вільний від обмежень по ємності, також він забезпечує пряму трансляцію.
Плавне відтворення контента
Під час відтворення різноманітного контенту, такого як відео, зображення і HTML, насолоджуйтеся плавним переходом між екранами без чорних зазорів екрану з WebOS.
Композиція з декількома екранами
PBP (Picture-By-Picture) і PIP (Picture-In-Picture) дозволяють використовувати до двох розділених екранів в альбомному або портретному форматі, дозволяючи користувачам більш просто розподіляти простір для кожного джерела контенту.
універсальність
Сумний логотип дозволяє встановлювати його в потрібній орієнтації: в альбомному або книжковому режимі. Крім того, звуки можна відтворювати через вбудовані динаміки, що надає рекламі більший ефект.

обмін контентом
Дзеркальне відображення між пристроями зручніше в мережі Wi-Fi.
Просування в реальному часі
З Bluetooth Low Energy (BLE) роздрібні магазини можуть надавати купони і інформацію в режимі реального часу.
підтримка термопринтера
Користувачі можуть легко включити термопринтер, підключивши USB до дисплея. Він універсально функціонує як квитковий автомат для різних місць, таких як ресторани, кінотеатри, банки і аеропорти.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані