Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075) - AT211429 - купити Сканери в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075) - AT211429 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075)
Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075)
Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075)
Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075)

Сканер IRIS IRISCan Mouse Executive 2 (458075) - AT211429

Код товару: AT211429
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - ручний, датчик зображення - CMOS, оптична роздільна здатність - 300 dpi, тип підключення - USB

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IRIS
Тип ручной
Оптична роздільна здатність 300 dpi
Датчик зображення CMOS
Тип підключення USB
Джерело живлення USB
Опис

Миша-сканер IRIScan Mouse Executive 2 перетворив повсякденний комп'ютерний аксесуар на багатофункціональний пристрій, здатний підвищити продуктивність праці на навчання, особливо в умовах віддаленої співпраці. Просто підключіть мишу-сканер IRIScan Mouse Executive 2 до ПК через USB 2.0 і працюйте, не витрачаючи часу на заряджання акумулятора.


Не вставаючи зі свого робочого місця, проведіть сканером IRIScan Mouse Executive 2 у довільному напрямку та порядку над будь-яким друкованим документом, і відсканований текст або зображення автоматично з'явиться на ПК. Одним клацанням миші ви легко сканувати документи і створити файли в Word, Excel, PDF, PNG, JPG та інших форматах.


З програмним забезпеченням Readiris 16 сканер розпізнає 138 мов та дозволяє сканувати документи у файли, які підлягають редагуванню. Надійнутранскрипцію сканованого тексту та автоматичну корекцію зображень під час сканування забезпечує сучасна технологія «SLAM Scan» ®.


Легко експортувати відсканований матеріал у хмарне сховище (Dropbox, Evernote та інші) чи соцмережі (Facebook, Twitter та інші) та ділитеся ним зі своїми друзями, колегами по роботі чи учнями.


Миша-сканер IRIScan Mouse Executive 2 поставляється зі спеціальним килимком, який забезпечує кращу стійкість документа під час його використання. Покладіть під килимок фотографії, рахунки, квитанції, пластикові картки і він допоможе утримувати їх у фіксованому положенні.


Програмне забезпечення Cardiris ™ дозволяє користувачам перевести свої візитні короткі в цифровий формат та зберігати актуальну базу контактів в електронномувигляді в Excel, Salesforce, Outlook або будь-якому іншому додатку для керування контактами або хмарного сховища Evernote, Dropbox, Box та Google Drive.


Малий розмір та низька вага сканера IRIScan Mouse Executive 2 забезпечують його високу мобільність. Ви можете взяти сканер із собою до школи, до бібліотеки, на роботу, у подорож, у відрядження – скрізь, де у вас буде доступ до комп'ютера.


Цей компактний багатофункціональний сканер допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне робоче середовище.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані