Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2) - AT211430 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2) - AT211430 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2)
Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2)

Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2) - AT211430

Код товару: AT211430
В наявності
3 371 грн
Короткий опис:
Система зчитування – фото, інтерфейси підключення – USB, тип підключення – провідний, наявність підставки – «опція»

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Supoin
Тип 2D сканер ручной
Швидкість сканування 350 скан/сек
Система зчитування фото
Тип підключення провідний
Інтерфейси підключення USB
Наявність підставки «опція»
Клас захисту IP54
Типи зчитуємих штрих-кодів MSI, ITF-14, ITF-6, ISSN, Plessey, Interleave 2 of 5, Standard 2 of 5, ISBN, UPC-E, UPC-A, EAN/JAN-8, Industrial 2 of 5, Code 93, QR код, Data Matrix, GS1 DataBar, Codabar, Code 128, PDF417, Matrix 2 of 5, Code 39, Code 11, EAN/JAN-13
Декодуємі штрих-коди 1D, 2D
Разрешающая способность 752 x 480
Угол сканирования 55°
Контрастность 25%
Напряжение питания 5 B
Температура хранения от - 40 ° С до + 85 ° С
Устойчивость к внешним воздействиям выдерживает многократные падения с высоты 3 м
Подсветка штрих-кода 630nm LED
Температура эксплуатации -20°С до + 60°С
Розміри 102 x 73 x 182 мм
Вага 172 г
Потребляемая мощность 160 мА
Опис

Supoin T2 - 2D сканер штрих-кодів для автоматизації різних бізнес процесів у будь-яких сферах. Пристрій призначений для роботи в торговому залі, на складі та транспортних компаніях. Унікальність обладнання полягає у відмінних показниках швидкості сканування та розпізнавання.

Supoin T2 може читати штрих-коди з будь-яких носіїв, чудово читає всі штрих-коди з упаковок під плівкою, може читати всі типи кодів із екранів телефонів або моніторів. Швидкість сканування 350 скан/сек., вбудований модуль Image Area робить повний знімок маркування і за допомогою внутрішнього мікропроцесора декодує штрих-коди, перетворюючи їх у дані. Як інтерфейси підключення можуть бути використані або USB або RS232.

Кабелі змінні та для замовлення необхідно уточнити необхідний. У разі використання сканераштрих-кодів з Supoin T2 з USB підключенням нічого не заважає перевести його програмно в режим емуляції COM порту. Для цієї моделі опціонально може постачатися підставка для роботи в режимі автоматичного сканування. При включенні режиму авто сканування немає необхідності натискати на кнопку сканування, а достатньо лише піднести штрих-код в область видимості сканера. Робочі умови експлуатації заявлені виробниками: температура від -20 до +60, з вологістю до 95%. З особливостей фізичних параметрів потрібно виділити властивість удару стійкості, що дозволяє упускати пристрій з висоти до 3 метрів.

Сканер штрих-кодів, є периферійним обладнанням, призначеним для зчитування та розшифрування даних у штрих-коді. Як і будь-яке спеціалізоване обладнання, сканер штрих-кодів слідуєвибирати виходячи із завдань, які він повинен виконувати та умов експлуатації. Важливі параметри при виборі: технологія сканування, типи штрих-кодів, що читаються, інтерфейси підключення, програмна підтримка, можливість програмування необхідних параметрів.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані