Чохол до моб. телефона NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) (6264772) - AT021150 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до моб. телефона NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) (6264772) - AT021150 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить ссд винчестер, обратите внимание на очки вр, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар настольный, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам вытяжки, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с электронные книги, либо флеш носитель, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на твердотельный накопитель ssd, предлагаем вам сделать выбор новый холодильник и заказать с доставкой в Львове.
  • Рекомендуем купить планку в нашем магазине, а также ручной инструмент с доставкой по Ивано-Франковску.
Чохол до моб. телефона NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) (6264772)

Чохол до моб. телефона NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) (6264772) - AT021150

Код товару: AT021150
Немає в наявності
Короткий опис:
Сумісність з брендом Samsung, Тип чохла для телефону книжка, Матеріал штучна шкіра, пластик, Захист корпусу часткова, Призначення модельний, Функціональність управління не відкриваючи кришки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Samsung
Тип чохла для телефону книжка
Матеріал пластик, искусственная кожа
Захист корпусу часткова
Призначення модельный
Функциональность управление не открывая крышки
Сумісність з моделями Samsung Galaxy A5 2016 (A510F)
Колір White
Виробник NILLKIN
Опис

Придбати Чохол до моб. телефона NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) (6264772) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чохол для моб. телефону NILLKIN для Samsung A5/A510 White (6264772) - це стильний аксесуар для смартфона. Чохол-книжка NILLKIN Spark series виконаний з полікарбонатного матеріалу та штучної шкіри, і зможе захистити Ваш гаджет від зовнішніх забруднень, впливу пилу і вологи. Також виріб вбереже екран телефону від легких механічних пошкоджень, подряпин і відколів. Для зручності користування передбачені прорізи для мікрофона, апаратних клавіш, камери і динаміка.

Цей чудовий чохол дарує справжнє візуальну насолоду. Поверхня шкіряної кришки має нековзне, зносостійке, текстуроване покриття. Всередині чохол покритий мікроволокном, яке ідеально захищає екран телефону від подряпин. Дизайн чохла з кришкою, що відкривається збоку підкреслює індивідуальний стиль власника. Використовуючи даний чохол, ви значно збільшуєте термін придатності свого гаджета. Адже саме за допомогою нього можна забезпечити надійний захист телефону від всіляких пошкоджень, які можуть виникнути в процесі експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані