Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W - AT211918 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W - AT211918 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W
Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W
Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W
Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W
Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W

Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W - AT211918

Код товару: AT211918
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 57.2 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 14, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 85 см
Тип автомат
Глибина 57.2 см
Максимальная загрузка 8
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 14
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A
Количество оборотов 1600 об/мин
Потребляемая мощность 0.9 кВт/час
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, сушка, спорт, синтетика, полоскания, отжим, освежить, обработка паром, джинсы, деликатная стирка, гип
Функції слив, самоочистка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, замок от детей, дополнительное полоскание
Цвет дверцы бело-черный
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW7WR4684W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

SensiCare. Датчики автоматично налаштовують параметри циклу за величиною завантаження протягом першої хвилини, щоб зменшити час, енергію і використовувану воду. Woolmark. Пральні машини Electrolux мають сертифікат Woolmark blue і здатні піклуватися про вовни краще, ніж будь-хто інший. Timemanager. Програма дозволяє регулювати тривалість циклу прання до вашого графіком, зменшуючи тривалість, не завдаючи шкоди продуктивності або споживання енергії.

Пауза + Додати речі. Призупиніть цикл прання, щоб додати забуті речі, поки рівень води все ще знаходиться нижче лінії дверцята. Додавання зручності, без шкоди для догляду. Інверторний двигун. Тихий і надійний.

Програма "Денім". Джинсова тканина славиться своєю міцністю, але якщо ви хочете, щоб речі з деніму надовго зберегли первісний вигляд, їм буде потрібно особливий догляд - особливо моделям з принтами, кольору індиго або яскравих відтінків. Режим прання "Денім".

Система DualCare автоматично коригує цикл відповідно до типу тканини і вазі завантаження. Одязі завжди забезпечується потрібна температура і оптимальні руху барабана. Прання та сушка як єдиний, добре налагоджений процес. Кожна річ збереже вигляд, форму і якість протягом довгого часу.

SteamCare освіжить тканину. Програма SteamCare відновлює одяг за допомогою пари, зменшуючи складки і мінімізуючи необхідність прасування. Завдяки цьому одяг довше зберігає форму і текстуру. Крім того, система FreshScent освіжить тканину між пранням за допомогою ароматизатора і обережно застосовуваного пара.

Система SensiCare - індивідуальний догляд в більш короткий час. Система SensiCare зважує кожне завантаження білизни і коригує цикл, точно вибираючи тривалість прання. Це дозволяє уникнути перестіриванія і допомагає речам зберегти вигляд і форму.

Можна вдягати вже через годину. Програма «Нон-стоп 60 хвилин» - виключно швидкий і ефективний цикл прання і сушіння малих завантажень всього за годину. Результат? Прання та догляд за одягом без всяких турбот і до потрібного терміну.

Програма Wash & Dry забезпечує зручний догляд за всієї вашої одягом одним натисканням кнопки. Виберіть єдиний, добре налагоджений процес «від сухого до сухого». Цикли прання і сушіння також доступні окремо, що забезпечує по-справжньому широкі можливості догляду за білизною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані