Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA - AT211919 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA - AT211919 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA
Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA
Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA
Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA

Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA - AT211919

Код товару: AT211919
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 45 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 12, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 85 см
Тип автомат
Глибина 45 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1200 об/мин
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, спорт, синтетика, ручная стирка, постельное белье, обработка паром, ежедневная стирка, детские вещи,
Функції старт/пауза, самоочистка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості керамический нагреватель, замок от детей
Цвет дверцы Чорний
Виробник Samsung
Вага 54
Опис

Придбати Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Samsung WW60J32G0PWDUA

У даній моделі пар подається не зверху, а знизу. Спеціальний цикл прання Steam Wash насичує паром кожен предмет для ефективного виведення бруду і плям, а також видаляє більш ніж 99,9% бактерій і інактивує алергени на вашому одязі. Пральна машина SAMSUNG WW60J32G0PWDUA створить всі умови для того, щоб швидко і ефективно впоратися з величезною кількістю прання.

Апарат відрізняється продуманою до найдрібніших деталей конструкцією. Ця «фішка» дала можливість при не найбільшій маленької глибині (45 см) зберегти максимальну компактність. Завдяки цьому для установки моделі вам не знадобиться багато місця - вона не буде створювати ніякого дискомфорту в умовах обмеженого простору і звільнить місце під елементи декору або іншу сантехніку. При цьому гранично можливий рівень стійкості апарату на будь-якому типі покриття для підлоги гарантують настроюються по висоті ніжки.

Автоматична пральна машина від SAMSUNG має фронтальним типом завантаження. Конструкцією пристрою також передбачена велика дверцята, яка позбавить вас від непотрібних турбот на початку і в кінці циклу прання об'ємних речей. При цьому модель надасть у ваше розпорядження дванадцять різних програм для прання. Серед них ви обов'язково знайдете програми для білизни з бавовни, вовни, синтетики, а також з інших тканин, що вимагають особливого догляду. 

А якщо необхідно заощадити час, не жертвуючи при цьому результатом, то ви завжди можете скористатися функцією швидкого прання. Крім того, якщо ви звикли вести активний спосіб життя, то максимально корисним буде спеціальний режим для прання сучасної спортивної одягу. Все це в поєднанні з опцією відкладеного старту дозволить вам гранично точно розпланувати свій час.

Незважаючи на свою компактність, пральна машина від SAMSUNG має досить містким барабаном з максимальним завантаженням 6 кг. Його головною відмітною особливістю є система самоочищення. Модель створена для продуктивної і тихої роботи - максимальний рівень створюваного нею в процесі функціонування шуму не перевищує 52 дБ при пранні і 76 дБ - при віджиманні. Будьте впевнені, вона не потривожить сон навіть найменших членів родини, а також не відволікатиме вас від домашніх турбот.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані