М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55) - AT212409 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55) - AT212409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55)
М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55)

М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55) - AT212409

Код товару: AT212409
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Насадки «кеббе», насадка для ковбасок, Продуктивність 2 кг/хв, Тип електрична, Максимальна потужність 1900 Вт, Функція "Реверс" так, Диски для фаршу 2 шт (діаметр отворів: 5мм, 7мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок
Производительность 2 кг/мин
Максимальная мощность 1900 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 2 шт (диаметр отверстий: 5мм, 7мм)
Колір Чорний
Виробник SCARLETT
Опис

Придбати М'ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

М"ясорубка SCARLETT SC MG 45S55 (SCMG45S55) зроблена для комфортного і швидкого приготування фаршу. Вона недорога, але з відмінним функціоналом, тому її по достоїнству оцінять користувачі. Scarlett SC-MG45S55 якісно зібрана з міцних матеріалів, тому стабільно працює, стійка до механічних впливів. Крім того, дана модель чорного кольору має сучасний, стильний і продуманий зовнішній вигляд.

Мясорубка Scarlett SC-MG45S55 продуктивна, так як її потужність складає 1900 Вт. Вона за хвилину може перемолоти 2 кг м'яса, що дозволить заощадити час на приготування. З Scarlett SC-MG45S55 легко і швидко приготувати фарш на котлети, чебуреки і пельмені. Завдяки спеціальній насадці користувач може приготувати ковбасу в домашніх умовах.

Scarlett SC-MG45S55 проста і зрозуміла у використанні, тому з нею впорається кожен. Вона оснащена реверсом, що дозволить дістати застряглі продукти, не розбираючи м'ясорубку. У неї є спеціальний захист двигуна, що продовжити експлуатацію електроприладу. Крім того, Scarlett SC-MG45S55 надійно стоїть на столі, так як у неї прогумовані ніжки. Мясорубка проста в догляді, так як без особливих зусиль розбирається на деталі. Її можна мити в посудомийній машині. Крім цього, гострий ніж не потребує постійної заточуванні.

М'ясорубка - механічне або електромеханічне пристосування для подрібнення м'яса. Може також використовуватися для подрібнення інших видів продуктів, а також для виготовлення локшини, ковбасок, спагетті, печива, соку з м'яких фруктів і овочів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані