Кондиціонер PANASONIC CS/CU-E24RKD - AT212581 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер PANASONIC CS/CU-E24RKD - AT212581 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер PANASONIC CS/CU-E24RKD

Кондиціонер PANASONIC CS/CU-E24RKD - AT212581

Код товару: AT212581
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 68 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, іонізація, Функціональні особливості фільтрація повітря, система самодіагностики, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -10 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Площадь помещения 68 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, система самодиагностики, ночной режим работы
Адаптация к отрицательной температуре -10 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, ионизация
Максимальная мощность охлаждения 8.1 кВт
Мощность в режиме обогрева 8.6 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 3.2 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 24
Уровень шума, внутренний блок 47 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 3.21
Энергоэффективность COP 3.23
Габариты внутреннего блока 107 х 29.6 х 24.1 см
Габариты наружного блока 87.5 х 79.5 х 32 см
Вес наружного блока 65
Опис

Придбати Кондиціонер PANASONIC CS/CU-E24RKD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Panasonic CS-E24RKDW/CU-E24RKD – це інверторна спліт-система Делюкс з тепловим насосом і з настінним внутрішнім блоком, яка призначена для обігріву та охолодження приміщень. При охолодженні продуктивність становить 6,8 (0,98 – 8,1) кВт, а при нагріванні – 8,6 (0,98 – 9,9) кВт. Споживання потужності в режимах холод і тепло становить 2,12 (0,38 – 2,7) кВт і 2,66 (0,45 – 3,2) кВт відповідно. Вибрані робочі умови, можуть підтримуватися в кімнаті середньою площею до 68 квадратних метрів. Дані з більшою точністю можна отримати шляхом розрахунку для конкретних робочих умов.

Спліт-система Panasonic CS-E24RKDW/CU-E24RKD відрізняється привабливим зовнішнім виглядом і компактністю, що дозволяє чудово вписатися в різні інтер'єри і здійснити установку навіть на невеликій ділянці. Зовнішня панель знімається і легко миється водою. Чистота нагнітається повітря забезпечується застосуванням технології Nanoe-G, яка видаляє з повітря забруднюючі частинки, знешкоджує шкідливі мікроорганізми на всіх поверхнях в кімнаті, видаляє неприємні запахи і знезаражує фільтр. Інверторне керування в поєднанні з функцією ECONAVI сприяють ефективній роботі системи й економії електроенергії. Технологія iAUTO-X дає можливість у найкоротші терміни отримати прохолодне повітря в кімнаті. Надалі комфортність кондиціонування підтримується завдяки функції Shower Cooling за рахунок непрямого повітряного потоку, спрямованого уздовж стелі.

У моделі CS-E24RKDW/CU-E24RKD передбачено цілий ряд функцій, таких як м'яке осушення повітря, безшумний режим Quiet, створення індивідуального потоку повітря, управління гарячим пуском, автоматична зміна робочих режимів. Для зручності кондиціонер оснащений програмованим 24-годинним подвійним таймером включення і виключення. Також є функції автоматичного перезапуску і самодіагностики, яка при наявності несправностей відображає на дисплеї буквено-цифровий код, який допомагає фахівцю швидко встановити проблему. Зручність техобслуговування досягається також за рахунок легкого доступу до зовнішнього блоку через верхню панель.

Ергономічний, майже непомітний у приміщенні, завдяки універсальному кольором, кондиціонер Panasonic CS-E24RKDW/CU-E24RKD ефективно справляється із завданням підтримки оптимального мікроклімату і очищення повітря.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані