Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA) - AT213011 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA) - AT213011 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA)
Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA)
Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA)
Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA)

Комп'ютер сDesktop Pro MT (4CZ69EA) - AT213011

Код товару: AT213011
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип ПК Для роботи та навчання. Вид Класичний. Серія процесора Intel Core i3. Модель процесора 7100. Кількість ядер 2 ядра. Частота процесора, ГГц 3.9. Чіпсет Intel H110. Тип відеокарти вбудована. Виробник чіпа відеокарти Intel. Модель відеокарти HD Graphics 630

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HP
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Процесор Intel Core i3-7100U
Модель відеокарти HD Graphics 630
Об'єм встановленної пам'яті 4 ГБ
Пристрої вводу в комплекті клавіатура
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 2 ядра
Оптичний привід DVD±RW
Внешние порты и разъемы 1 x VGA, 4 x USB 2.0
Частота процессора, ГГц 3.9
Чіпсет Intel H110
Форм-фактор памяти DIMM
Количество слотов 2
Тип пам'яті DDR4
Частота установленной памяти 2400 MHz
Стандарт установленной памяти PC4-19200
Додатково Security Lock
Матеріал корпусу Металл, пластик
Мощность блока питания 180 Вт
Колір Чорний
Ширина, мм 170
Высота, мм 338
Штрихкод 192545653169
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Опис

Продуктивність. З легкістю вирішуйте повсякденні завдання і будьте готові до нових викликів з високопродуктивним процесором 7-го покоління Intel Core, пам'яттю DDR4 і слотами розширення PCIe x1 і PCIe x16. Безпека. Забезпечте захист пристрою за допомогою замка безпеки і зберігаються на ньому даних з мікропрограмного забезпеченням TPM.

Подбайте про подальший розвиток бізнесу. Комп'ютери HP на базі ОС Windows 10 Pro об'єднують в собі комплексні засоби захисту від загроз, функції управління і високу продуктивність. Управління ПК стає простіше. З програмою HP Support Assistant вам не доведеться витрачати час на пошуки оновлень.

Підтримка роз'ємів. HP 280 MT в корпусі Microtower обладнаний вісьмома роз'ємами USB (2 роз'єми USB 3.0 на передній панелі, 2 роз'єми USB 3.0 і 4 роз'єми USB 2.0 на задній панелі) для зручного підключення периферійних пристроїв. Інтерфейси VGA і HDMI дозволяють працювати з двома моніторами одночасно.

Управління ПК стає простіше. З програмою HP Support Assistant вам не доведеться витрачати час на пошуки оновлень. Проста бездротова друк. Ефективне використання робочого простору. З функцією HP ePrint бездротова друк стає ще простіше, так як установка драйверів не потрібно.

Хьюлетт-Пакард (анг. Hewlett-Packard) - найбільший американський виробник, генеральний офіс якого розміщений в Каліфорнії, в Пало-Альто. HP народилася в 1939 році. Її творці - випускники Стенфордського університету У. Хьюлетт і д. Паккврд. Вони задумали виробляти тестуючі і вимірюють пристрою.

Сьогодні HP - найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу. У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані