Фен Magio MG-554 - AT213191 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен Magio MG-554 - AT213191 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Фен Magio MG-554

Фен Magio MG-554 - AT213191

Код товару: AT213191
В наявності
685 грн
Короткий опис:
Потужність 2200 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Подача холодного повітря так, Колір фіолетовий, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2200 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір фиолетовый
Количество температурных режимов 3
Особливості съемная задняя решетка, петля для подвешивания
Виробник Magio
Опис

Придбати Фен Magio MG-554 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен Magio MG-554 являє собою неймовірно стильний прилад для укладання волосся. Це пристрій чудово продумано зовні і по функціональної частини. Вам варто уважно придивитися до даної моделі, якщо хочете отримати практичний і, одночасно, дизайнерськи оформлений інструмент для укладання волосся в побутових умовах. Яскравий корпус в фіолетовому кольорі з чорними елементами точно зможе розбавити собою будь-який інтер'єр, а зберігання його не складе ніяких труднощів - на ньому є петля для підвішування. Прикрасьте свій туалетний столик витривалим і продуктивним в експлуатації виробом!

Покриття Soft Touch. Корпус має покриття Soft Touch. Такий верхній шар йому надає матову фактуру і робить експлуатацію ергономічною. Фен не випадає із рук, тому що покриття дозволяє рукояті міцно зчепитися з шкірою. До слова, форма ручки також досить легко лягає в долоню, дозволяючи пальцях міцно охопити її. Управляти пристроєм можна за допомогою пальців тримає руки.

Регулювання роботи. Фен розрахований на роботу з різними волоссям. Залежно від природних даних, стану здоров'я і очікуваного результату укладання, ви можете вибрати один з трьох рівнів температурного впливу і двох режимів інтенсивності. Комбінуючи ці параметри, ви легко досягнете оптимального для свого волосся обдування. Холодне повітря. Крім гарячого повітря представлена ??техніка має і функцію «холодного пострілу». Температурний вплив при такому режимі відключено, а волосся отримують обдув холодним повітрям. Застосовують цю техніку для занадто ослаблених волосся або з наміром закріпити результат укладання. Знімна решітка. У конструкції передбачений рухомий задній фільтр. При необхідності він знімається, чиститься і повертається на місце.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані