Тостер Magio MG-274 - AT213193 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер Magio MG-274 - AT213193 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Тостер Magio MG-274
Тостер Magio MG-274
Тостер Magio MG-274

Тостер Magio MG-274 - AT213193

Код товару: AT213193
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип керування механічне, Потужніть 750 Вт, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Кількість ступенів підсмажування 6, Функція підігріву так, Функція розморожування так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Потужність 750 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Колір Blue
Виробник Magio
Опис

Придбати Тостер Magio MG-274 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер Magio MG-274

Приємний дизайн. Зовнішність тостера Magio МG-274 чудово пожвавить обстановку стриманій кухні, стане відмінним доповненням для інтер'єру в м'яких і стриманих тонах. Корпус зроблений з металу і пластика, має акуратну обтічну форму. Небесно-блакитний колір техніки з глянсовою фактурою неймовірно привабливий. Прилад виглядає свіжо і модерново, незважаючи на те, що досить простий в своєму традиційному зовнішньому вигляді.

Функція High lift. Тостер використовує функцію високого підйому - High lift. Цей функціонал дозволяє витягувати навіть невеликі шматочки хліба без ризику обпектися об розігріті бортики форми. За рахунок цього ви зможете легко користуватися тостером, не відволікаючись на моменти турботи про власну безпеку - виробник завбачливо зробив це за вас.

Режими підігріву і розморожування. Маючи в арсеналі опції підігріву і розморожування, тостер стане не тільки інструментом приготування, але і технікою, що дозволяє освіжити заморожений хліб. Приготувавши його таким чином до вживання, ви отримуєте неймовірно смачну хлібобулочну продукцію, немов вона тільки з прилавка. При цьому, зберігання в холодильнику, особливо в жарку пору, може стати єдиним способом уберегти хліб від передчасної появи цвілі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані