Електроплитка Magio MG-444 - AT213207 - купити Електроплити в Києві й Україні, доступні ціни на Електроплитка Magio MG-444 - AT213207 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електроплитка Magio MG-444

Електроплитка Magio MG-444 - AT213207

Код товару: AT213207
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип варильної поверхні електрична, Кількість конфорок 1, Колір чорний, Тип управління електронне, Вхідна потужність 2000 Вт, Особливості захист від перегріву, автоматичне відключення,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип варочной поверхности Для электрических плит
Колір Чорний
Тип управления электронное
Входная мощность 2000 Вт
Особливості защита от перегрева, автоматическое отключение
Виробник Magio
Опис

Придбати Електроплитка Magio MG-444 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична плита Magio MG-444 - просто знахідка для невеликої кухні або дачного будиночка, особливо при необхідності заощадити простір. Компактні розміри дозволять брати її з собою в поїздки або на відпочинок, вирішуючи питання з харчуванням.

Конструкція плити передбачає наявність однієї індукційної конфорки потужністю Потужність 2000 Вт., Доповненої міцним склокерамічним покриттям робочої поверхні. П'ять режимів приготування їжі зручні для приготування різних страв.

Безпека роботи забезпечує функція захисного відключення. Не менш корисна функція автовизначення посуду, а також захист від перегріву. Лаконічний сучасний дизайн відмінно доповнить зовнішній вигляд будь-якої кухні. Купуйте настільну плиту Magio MG-444 - це якість і зручність використання при невеликих габаритах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані