Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448 - AT213245 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448 - AT213245 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с телевизор новый, либо резаки бумаги, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить 3д, обратите внимание на телевизор купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на электрический покраски, предлагаем вам сделать выбор вр шлем и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем вам товар фотоаппарата, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам джойстик компа, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем заказать умный дом в нашем магазине, а также каталог мониторов с доставкой по Житомиру.
Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448
Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448

Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448 - AT213245

Код товару: AT213245
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Колір нержавіюча сталь, Ширина корпусу 520 мм, Продуктивність 300 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 520 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 300 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х4 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 125 Вт
Уровень шума 67 dB
Виробник Franke
Опис

Придбати Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR/305.0545.448 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Franke FBI 532L GR / 305.0545.448

Витяжка з високоміцної сталі призначена для вбудовування в підвісну шафу. Вибір оптимального режиму роботи, а також настройка освітлення здійснюється за допомогою простих електронних перемикачів. Вбудовані анти жирові фільтри ефективно усувають маслянисті випаровування і дрібні частинки бруду. Особливістю витяжки є її мала галасливість навіть при роботі на високій швидкості.

Кухонні камінні витяжки - це пристрої, назва яких обумовлено зовнішнім виглядом, а також схожою конструкцією з камінами, їх витяжними системами. Дані прилади не впроваджуються в стінку. Монтування здійснюється над поверхнями гарнітурів і техніки, що вимагає повної відповідності з іншими елементами інтер'єру.

 Це пристрій виконує дві важливі функції: Захищає меблі, стіни, стелю та текстиль від появи жирового нальоту і кіптяви; Виводить і очищає повітря від диму, запахів, продуктів горіння, випарів та інших шкідливих для здоров'я домішок, що утворюються від під час готування на плиті. До слова, повітря на кухні під час термічної обробки продуктів стає найбруднішим в будинку. Тому, якщо ви часто готуєте, ваша кухня не найменша і / або ви використовуєте газову плиту і колонку, то без кухонної витяжки вам не обійтися.

Проточна витяжка підключається до вентканалу будинку і відводить в нього відпрацьоване повітря. Проточні моделі можуть не тільки повністю (!) Виводити відпрацьоване повітря в режимі відведення, але і працювати в режимі циркуляції і запускати в приміщення свіже повітря з вулиці. Якщо на вашій кухні є можливість підключити витяжку до вент.шахте будівлі, то це варто зробити, особливо якщо кухня не маленька або поєднана.

Циркуляційна Витяжка не з'єднується з вентканалу і працює тільки в режимі рециркуляції - вона пропускає забруднене повітря через фільтри, а потім очищене повітря знову викидає в приміщення. Цей тип витяжки менш ефективний, багато в чому її продуктивність залежить від якості фільтрів, тому їх потрібно своєчасно міняти / чистити (про фільтри поговоримо трохи нижче). Зате циркуляційна виручає тоді, коли немає можливості підключити витяжку до вентшахта. Наприклад, в разі, якщо стіл-острів з плитою встановлено занадто далеко від вентканала, а тягнути повітропровід через всю кухню не хочеться.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані