Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL) - AT213256 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL) - AT213256 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL)
Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL)
Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL)

Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 700 PL (KAX700PL) - AT213256

Код товару: AT213256
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Насадка для нарізки спіраллю. Комплектується п'ятьма різними лезами (Pappardelle Cutting Cone; Linguine Cutting Cone; Spaghetti Cutting Cone; Tagliatelle Cutting Cone; Crinkle Cutting Cone). Матеріал корпусу: пластик. Сумісна з кухонними машинами серії Chef, Cooking Chef, Chef Sense і kMix.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Тип насадка - кухонный комбайн
Сумісність Chef, Cooking Chef, Chef Sense і kMix
Опис

Прикрасьте ВАШІ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ
Добре приготовані страви потрібно також правильно подати, щоб їх естетичні якості були не гірше смакових! Насадка для нарізки спіраллю Kenwood KAX 700 PL Spiralizer допоможе зробити приготовані страви не тільки смачними, але і красивими! Даний аксесуар відмінно підходить для прикраси різноманітних салатів, та й не тільки їх. Тверді фрукти та овочі, нарізані спіраллю, додадуть композиції той самий елемент, якого бракує завершеності, який підкреслює кулінарний талант справжнього кухаря.

ПРОСТО І ШВИДКО
І головне - насадка-спіралайзер працює швидко, це зовсім не те ж саме, що намагатися нарізати продукти вручну. Гострі леза дозволять домагатися виняткової точності при обробці продуктів. Досить лише очистити продукт і помістити в завантажувальний отвір насадки, встановленої у відповідний роз'єм кухонної машини. Весь процес займає лічені секунди, причому деякі види овочів і фруктів навіть не потрібно очищати від шкірки! Хоча б раз випробувавши в справі цю дивовижну насадку, ви навряд чи відмовитеся від її допомоги в подальшому. Під час роботи насадка-спіралайзер надійно фіксується в роз'ємі і не може від'єднатися в процесі роботи. Після того, як приготування завершена, її можна легко очистити, вимивши як вручну, так і в посудомийній машині і прибрати до наступного разу.

КОМПЛЕКТ ЛЕЗ
Насадка оснащена 5-ма варіантами наверш для лез, кожне з яких відрізняється власним «стилем» і рекомендується для приготування традиційних страв. Pappardelle Cutting Cone; Linguine Cutting Cone; Spaghetti Cutting Cone; Tagliatelle Cutting Cone; Crinkle Cutting Cone - всі вони нарізають інгредієнти по-різному, але незмінно красиво і дуже акуратно. Таким чином, ви отримуєте великий вибір можливостей і можете створювати справжні витвори кулінарного мистецтва в своє задоволення. Насолоджуйтесь!

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані