Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW) - AT213262 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW) - AT213262 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW)
Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW)
Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW)

Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW) - AT213262

Код товару: AT213262
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип шнекова, Потужність 150 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 0.9 л, Об'єм резервуару для соку 0.9 л, Кількість швидкостей 1, Швидкість роботи 50 об/хв,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип шнековая
Объем резервуара для сока 0.9 л
Потужність 150 Вт
Объем резервуара для жмыха 0.9 л
Скорость работы 50 об/мин
Колір White
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка Gorenje JC 150 FW (JC150FW)

Повільна соковижималка відрізняється від традиційних соковижималок швидкістю і технологією отримання соків. Соковижималки отримують сік завдяки диска, що обертається з величезною швидкістю, що руйнує фрукти і овочі. Це викликає збільшення температури соку і уприскування повітря в рідину.

В нашій соковижималці використовується вертикальне переміщення гвинта для видавлювання соку при 32 об / хв. Він подрібнює інгредієнти, витягує з них сік і відокремлює целюлозу. В результаті сік з повільної соковижималки не містить пухирців повітря, має шовковисту консистенцію і не втрачає вітаміни і ферменти.

Незважаючи на повільне обертання черв'ячної передачі, двигун повинен бути досить потужним щоб розчавити більш тверді шматочки фруктів і овочів. Протестований при максимальному навантаженні, двигун потужністю 150 Вт виявився сильним і міцним "серцем" низкоскоростной соковижималки.

Особливості:

Потужність: 150 Вт

Технологія повільного віджиму

Дуже тиха робота і легка очистка

Обертання шнека в зворотному напрямку (реверсивна ф-я)

Обертання шнека - 32 об / хв

Контейнер для м'якоті - 900 мл

Контейнер для соку - 900 мл

Нековзні ніжки-присоски

Кришка, якою при необхідності можна закрити отвір витоку соку

У комплекті щіточка для чистки мікрофільтра

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані