Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME) - AT213273 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME) - AT213273 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME)
Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME)
Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME)

Аксесуари до кухонних комбайнів KENWOOD KAX 983 ME (KAX983ME) - AT213273

Код товару: AT213273
В наявності
4 113 грн
Короткий опис:

Насадка підходить для приготування пасти тренетте (ширина нарізки: 3,5 мм). Матеріал: метал. Сумісна з кухонними машинами серії Chef, Cooking Chef, Chef Sense і kMix.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Тип Насадка для приготовления макаронных изделий
Для моделей Kenwood Chef, Cooking Chef, Chef Sense и kMix.
Матеріал Металл
Розміри 14.6 х 28.6 х 17.6 см
Опис

Дана насадка може бути використана для виготовлення італійської пасти Trenette. Класичний рецепт передбачає, що товщина тесту цієї особливого різновиду локшини не повинна перевищувати 1-2 міліметрів. За допомогою кухонного машини Kenwood, оснащеної насадкою KAX 983 ME, ви без зусиль зможете домогтися навіть настільки високої точності, яка практично недосяжна при ручній обробці.

Насадка KAX 983 ME виготовлена ​​з довговічною нержавіючої сталі, спеціально розроблена для кухонних машин Kenwood, дозволяє рівномірно і точно нарізати розкачане тісто на однакові смужки шириною по 3.5 міліметрів. Гарантується сумісність з кухонними машинами Kenwood, оснащеними шестигранним приводом на передній панелі. Крім того, вона також може монтуватися на кухонні машини з балковим з'єднанням переднім приводом середньої швидкості за допомогою спеціально адаптера Kenwood KAT 001 ME (купити який можна окремо).

Після завершення використання, насадку легко чистити. Однак, зверніть увагу, що її не можна мити в посудомийній машині! Найкраще просто витріть насадку вологою серветкою або ганчіркою.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані