Коляска Babysing S-GO Grey (16772) - AT213276 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Babysing S-GO Grey (16772) - AT213276 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Коляска Babysing S-GO Grey (16772)

Коляска Babysing S-GO Grey (16772) - AT213276

Код товару: AT213276
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір сірий, Перекидна ручка ні, Колеса поліуретан,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса полиуретановые
Колір Grey
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки многопозиционная плавная регулировка
В комплекте чехол для ножек, москитная сетка, дождевик
Тип прогулочные
Виробник Babysing
Вага 5.5 кг
Опис

Придбати Коляска Babysing S-GO Grey (16772) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Babysing S-GO 

Британський стиль. Вибираючи прогулянкову коляску, вам варто прислухатися до заклику свого серця. Адже вона повинна бути не тільки безпечною, але і привабливою! Ми рекомендуємо вам звернути увагу на прогулянкову модель під назвою Babysing S-GO, яка виступає класичним представником британського стилю. Ця легка і маневрена коляска підійде для дітей від шести місяців. Остаточний термін експлуатації для малюка зупинився на трирічному віці.

Візок Babysing S-GO не тільки легка, але і маневрена. Вона пересувається на чотирьох одинарних колесах з штучного каучуку, передні з яких - поворотні. Коляска в своєму розпорядженні прекрасну амортизацією, яка не дозволить потривожити комфорт вашої дитини. Для того, щоб забезпечити малюкові безпеку, модель оснащена 5-точковими ременями. Усередині пружною спинки знаходиться м'який вкладиш - він дозволяє досягти затишку. Спинка моделі піддається регулюванню, ширина шасі дорівнює 47 сантиметрам. При вазі в 5,5 кілограм коляска дозволяє транспортування до 15 кілограм.

Легка прогулянкова коляска Babysing S-Go - це компактна і яскрава коляска, яку можна брати з собою в подорожі. Вона розрахована на дітей від 6 місяців до 3 років. Коляска складається однією рукою - легке і швидке рух. Нахил регулюється ремінцем ззаду на спинці коляски і приймає кут від 115 до 155 градусів, що оптимально для дитини. Правильне положення дитячої спини гарантує пружна спинка, а комфорт і затишок крихти - м'який вкладиш всередині.

Легка прогулянкова коляска має ремінь безпеки на п'яти точках кріплення і відмінну амортизацію, що ідеально для прогулянок у великому місті і на пересіченій місцевості. Чохли закріплені на липучках, тому їх легко зняти і прати. Для зручного транспортування в колясці є знімний ремінь. Купити дитячу коляску Babysing варто, адже її вага - всього 5,5 кг. У комплект входять дощовик і чохол для ніжок. Така компактна і легка коляска підходить під розмір ручної поклажі під час авіаперельоту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані