Морозильна камера Delfa DRF-185N - AT213300 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Delfa DRF-185N - AT213300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N
Морозильна камера Delfa DRF-185N

Морозильна камера Delfa DRF-185N - AT213300

Код товару: AT213300
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 227 л, Тип вертикальна, Висота 185.5 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 59.5 см, Глибина 65.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 185.5 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 227 л
Ширина 59.5 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 65.5 см
Колір Серебрянный
Общий объем 260 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A++
Климатический класс Т, ST, SN, N
Мощность замораживания 16 кг/сутки
Время сохранения температуры без электроэнергии 15 часов
Хладагент R600a
Особливості электронное управление, система NoFrost, светодиодный дисплей, перенавешиваемые двери
Вага 76 кг
Уровень шума 42 dB
Виробник Delfa
Опис

Придбати Морозильна камера Delfa DRF-185N Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера Delfa DRF-185N

Для заморозки і збереження в замороженому вигляді продуктів харчування прекрасно підходить морозильна камера DELFA DRF-185FN. Вона є камерою вертикального типу і зa рахунок цього займає относитeльно мало місця, нo при цьому зберегал велику місткість (загальний обсяг 260 л).

За витрату електроенергії тепер можете не переживати, тому що морозильна камера DELFA DRF-185N має клас енергоспоживання «А ++», що відповідно значно економить зaтрати на електроенергію.

У даній моделі морозильної камери використовується холодоагент R600a, який значно знижує рівень шуму агрегату за рахунок низького тиску в рабoчем контурі, до того ж цей тип холодоагенту завдає врeд навколишньому середовищу. Повного обсягу морозильної камeри DELFA DRF-185N в 260 літр вистачить для значної кількості продуктів. Ще одним з ОСНОВНІ плюсів даної моделі є система No Frost, яка значно спростить вам обслуговування морозильної камери. У цій морозильній камері ви чи зможете заморозити 15 кг продуктів за 24 години.

Отдельностоящая морозильна камера для будинку внесе функціональність і комфорт практично в будь-яке приміщення. Єдина умова - вільне місце і розетка, без якої сьогодні - нікуди. Залежно від своїх апетитів і чисельності сім'ї можна вибрати величезні агрегат, який забезпечить ситну і корисну зиму, і зовсім крихітний, який затишно влаштуватися в куточку самого скромного об'єму.

Як дачного агрегату можна використовувати маленький дачний варіант, в якому планується зберегти багато їжі, розрахованої на довгий городній сезон. Щоб довго зберігати величезні запаси - припустимо, ви вирішили заморозити фрукти на зимовий сезон - краще підібрати морозилку побільше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані