Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA) - AT213306 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA) - AT213306 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на электрический молоток, предлагаем вам сделать выбор реальности vr и заказать с доставкой в Полтаве.
  • Рекомендуем купить принтер струйный в нашем магазине, а также счетчик банкнот проверкой с доставкой по Мелитополю.
  • Быстро и удобно купить шлем, обратите внимание на клавиатура компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар электрический, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам памяти, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d принтер пластик, либо принтеры лазерные, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA)
Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA)
Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA)
Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA)

Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA) - AT213306

Код товару: AT213306
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти HD Graphics 605, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Модель відеокарти HD Graphics 605
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 65 Вт
Колір Grey
Диагональ экрана 21.5
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 5.4
Опис

Придбати Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP AiO 22-c0070ur (4PQ09EA)

Шукаєте пристрій для роботи в Інтернеті, перегляду відео та виконання великих проектів? Цей недорогий моноблок об'єднує в собі все необхідне для вирішення повсякденних завдань кожного члена сім'ї. Він порадує вас повністю оновленим зовнішнім виглядом і надійністю роботи і стане невід'ємною частиною вітальні.

Все необхідне для повсякденних завдань. Відкрийте нові можливості для всієї родини завдяки сучасним процессорамh1, великої місткості системи зберігання та дисплею з діагоналлю 54,6 см (21,5 "), який дуже зручний для спільного перегляду. Тепер кожен член сім'ї може залишатися на зв'язку без шкоди для продуктивності.

Якість, на яку можна покластися. Моноблоки HP проходять понад 100 тестів, що робить їх прекрасним вибором для всієї родини. Їх можна використовувати для домашніх завдань, шкільних проектів і навіть Кіномарафон. Неповторний стиль. Завдяки повністю оновленому дизайну, стильному рельєфному візерунку і нової високій підставці цей моноблок відмінно впишеться в будь-який інтер'єр.

Яскравий ширококутний сенсорний екран. Оцініть приголомшливе зображення завдяки надширокого куту огляду дисплея Full HD з технологією IPS. Сенсорний екран забезпечує простоту і зручність керування комп'ютером HP всього одним дотиком.

Надійність і міць. Легкість у виконанні повсякденних завдань. Оцініть надійність, продуктивність і незмінно високу якість роботи процесорів Intel®. Приголомшливе якість графіки. Адаптер Intel® забезпечує чудову якість графіки для ігор, відпочинку та інших завдань.

Варіанти ОЗУ. ОЗУ відіграє ключову роль при роботі в багатозадачному режимі і виконанні ресурсоємних додатків, наприклад комп'ютерних ігор і ПО для редагування відео. Чим більше ємність ОЗУ, тим вище буде продуктивність.

Сьогодні HP - найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані