Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK/GL (315.0489.958) - AT213364 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK/GL (315.0489.958) - AT213364 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK/GL (315.0489.958)
Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK/GL (315.0489.958)

Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK/GL (315.0489.958) - AT213364

Код товару: AT213364
В наявності
6 880 грн
Короткий опис:
Тип - телескопічна, 635 м3/год, 140 Вт, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - фарбований метал, скло, Лампи - LED 2х1 Вт, 69 Дб, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип телескопическая
Ширина корпуса 60 см
Колір Чорний
Производительность 635 м3/час
Давление воздушного потока 350 Па
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х1 Вт
Матеріал корпусу крашеный металл, скло
Потужність 140 Вт
Тип управления ползунковый
Максимальный уровень шума, дБ 69 Дб
Виробник Franke
Опис

На сьогоднішній день продукція компанії Franke, ймовірно, є найкращою, наявною на світовому ринку побутовою технікою. Постійний розвиток, реорганізація та промислова консолідація компанії проходили паралельно з постійним вдосконаленням своєї продукції. Franke перевернула уявлення про кухонну витяжку: зі звичайного аксесуара вона перетворилася на об'єкт інтер'єру, який може повністю змінити Вашу кухню.

Практичне рішення для вашої кухні. Витяжка Franke Smart Telescopic FSM 601 BK / GL відноситься до категорії продуктів преміум-класу. Вбудована касетна витяжка стане відмінним вибором для людей, що цінують надійність і комфорт в роботі. Проста і перевірена часом висувна конструкція (касетний тип) забезпечує з одного боку компактність в вимкненому стані, з іншого боку - дає всі переваги великий повнорозмірною витяжки в активному режимі.

Якісне очищення. Застосування кухонної витяжки Franke Smart Telescopic FSM 601 BK / GL дасть вам можливість значно знизити в повітрі наявність продукту горіння, а також дозволить впоратися з відведенням неприємних запахів. Пристрій обладнаний касетним алюмінієвим фільтром для жирових частинок. Він легко демонтується для подальшої чистки. Зручність використання. Елементи управління Franke Smart Telescopic FSM 601 BK / GL зосереджені з правого боку корпусу. Вони представлені повзунками - надійним і інтуїтивно зрозумілим рішенням, що дозволяє легко перемикати режими роботи вентилятора витяжки, а також активувати вбудовану підсвітку.

Витяжка кухонна Franke Smart Telescopic FSM 601 BK / GL - це стильна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність на рівні 635м3 / ч. Дана модель підкреслює інтер'єр кухні і надає їй елегантний образ. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими насичується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок продуктів.

Завдяки її тихою і продуктивній роботі знаходиться на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервну очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стеля від накопичення жирної сажі і кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Ползунковое управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби.

Franke - знаменитий швейцарський бренд, який виробляє сантехніку для кухні та побутову техніку. На сьогоднішній день компанія Franke є найбільшим світовим виробником кухонних мийок і першокласних системних рішень для кухні. Підприємство постійно займається інноваційними дослідженнями і пошуком нових технологій і матеріалів. На українському ринку продукція від Franke відома вже більше двадцяти років, вона незмінно користується попитом у вітчизняних споживачів завдяки функціональності і стильному універсальному дизайну.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані