Мультиварка REDMOND RMC-M90 - AT213384 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M90 - AT213384 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90
Мультиварка REDMOND RMC-M90

Мультиварка REDMOND RMC-M90 - AT213384

Код товару: AT213384
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - мультиварка, управління - електронне, об'єм чаші - 5 л, потужність - 860 Вт, габарити - 31,5 х 40,5 х 27 см, вага - 5.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка на пару, выпечка, детское питание, жарка, йогурт, каша, кекс, крупа, молочная каша, паста, Пастеризация, пицца, плов, рис, суп, тушение, фритюр, хлеб
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 860 Вт
Управление электронное
Количество программ 45
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 24 часа
Особливості защита от перегрева, нескользящие ножки, отмена автоматического подогрева, приготовление без давления
Аксессуары держатель лопатки, лопатка, мерная чашка, насадка для фритюра, паровая емкость, Половник
Габарити 31,5 х 40,5 х 27 см
Вага 5.8
Колір черный + белый
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M90 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка REDMOND RMC-M90 - незамінний помічник на кухні зайнятої людини. Адже, вона може варити, смажити, пекти, запікати, тушкувати і готувати на пару. Функція відкладеного старту до 24 годин, дозволить приготувати страви в потрібне для вас час, а відключається функція підтримки температури збереже готову страву в гарячому стані. Мультиварка оснащена зручним дисплеєм з підсвічуванням з сенсорною панеллю керування. Містка чаша на 5 літрів з міцним антипригарним керамічним покриттям оснащена зручними пластиковими ручками, завдяки яким виймати її стало набагато зручніше і безпечніше. Функція 3D-нагріву забезпечує прогрівання продуктів більш рівномірно, так як нагрівальні елементи розташовані в трьох сторонах: по периметру чаші, в кришці і на днище. Мультиварка має вбудований мікропроцесор, який управляє ходом приготування в залежності від обраної вами програми, а спеціальний паровий клапан і система герметичного закриття кришки створюють ідеальні умови для приготування їжі, не дозволяючи улетучиваться корисним речовинам.

Мультиварка REDMOND RMC-M90 (RMC-M90) має 45 вбудованих програм приготування страв, з яких 17 автоматичні, а 28 - налаштовуються вручну, крім того, з'явилася нова функція - попереднє відключення автоподогріву. За допомогою автоматичних програм Ви можете приготувати практично будь-яку страву - згасити, посмажити, приготувати на пару дієтичні страви, овочі, м'ясо, птицю і морепродукти, а також дитяче меню - розсипчасті і молочні каші з різних видів круп. Нова програма «томління», за рахунок поступової зміни температури від низької до високої дозволяє приготувати більш насичені каші, супи, і навіть справжню тушонку. Крім перерахованих, в мультиварки є такі програми як «випічка» для приготування запіканок, пирогів і тд, «крупи», «плов», «йогурт» для приготування смачного йогурту, а також програми «піца», «хліб» і «десерти». Купуйте
мультиварку REDMOND RMC-M90
за нашою вигідною ціною і кожне Ваше блюдо гарантовано буде смачним і корисним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані