Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956) - AT213419 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956) - AT213419 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956)
Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956)

Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956) - AT213419

Код товару: AT213419
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth 4.0, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - н.д., Роздільна здатність - 240 х 240, Вбудована пам'ять - 32 МБ, Оперативна пам'ять - 32 МБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UWatch
Тип взрослые
Совместимая ОС Android, iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 32 МБ
Форма часов круглые
Тип индикации стрелочный, цифровой
Вбудована пам'ять 32 МБ
Цвет ремешка White
Роздільна здатність 240x240
Модель процессора MediaTek MT6261
Уведомления SMS, вызовы, напоминания, низкий заряд гаджета, потеря связи с устройством, события календаря, социальные сети, электронная почта
Мониторинг физической активности
Матеріал корпусу Металл
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 44
Высота корпуса 44
Толщина корпуса 12 мм
Додаткові функції FM-радио, будильник, вибрация, калькулятор
Камера 1.3 Мп
Емкость аккумулятора 280 мAч
Опис

Придбати Смарт-годинник UWatch V8 Silver (F_54956) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник UWatch V8 

Розумний годинник - це компактне розширення обсягу вашої мобільності і функціональності. Вони є прекрасним помічником в будь-якому місці і в будь-який час.

Смарт-годинник UWatch V8, завдяки оригінальному вишуканому дизайну, змушують звернути на себе увагу. Їх головною відмінністю є покращений процесор, що супроводжується наявністю функції запису і відтворення відео. Також ця модель має більш якісним дисплеєм і поліпшеною камерою.

В смарт-годиннику Uwatch V8 кожен знайде свою власну користь. Якщо ви звичайна людина - слухайте музику, дивіться відео, користуйтеся органайзером. Якщо ви автомобіліст або активна людина - приймайте дзвінки та смс, не порушуючи правил водіння. Якщо ви спортсмен по натурі - скористайтеся максимальним набором фітнес-функцій від «розумних» годин.

Новий органайзер з великою кількістю можливостей. Якщо ви або ваші друзі і близькі любите стежити за собою, то відмінним рішенням буде купити дані смарт-годинник. Вони стануть чудовим подарунком як вам, так і вашим друзям.

Смарт-годинник наділений безліччю функціональних можливостей. Зокрема можна відзначити наступні: вимір пульсу. Функція «антизлодій». Управління камерою телефону. Прийом телефонних дзвінків. Оповіщення про події в акаунтах соцмереж. Наявність аудіо- і відеоплеєрів. Можливість перегляду зображень. FM-радіо. Калькулятор, секундомір і будильник.

Не можна не відзначити можливість синхронізації з мобільними пристроями для розширення функціональних можливостей. Смарт-годинник Uwatch V8 - ваш провідник в активне життя.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані