Морозильна камера ARCTIC ARL-155 - AT213456 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера ARCTIC ARL-155 - AT213456 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера ARCTIC ARL-155

Морозильна камера ARCTIC ARL-155 - AT213456

Код товару: AT213456
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 155 л, потужність заморожування - 9 кг/добу, 84.6 см, 70.5 см, 55 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.6 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 155 л
Ширина 70.5 см
Спосіб установки окремостояща
Колір White
Тип отделений корзины
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс N, ST
Мощность замораживания 9 кг/добу
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.51 кВт
Хладагент R600a
Особливості антикоррозийное покрытие, регулируемая температура, режим быстрого замораживания
Вага 29
Уровень шума 42 dB
Виробник Arctic
Опис

Придбати Морозильна камера ARCTIC ARL-155 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Свіжі і якісні продукти круглий рік. Морозильна камера має якісну збірку з надійних матеріалів, тому вона довгі роки буде радувати стабільною роботою. Arctic ARK-143 можна використовувати не тільки вдома, в ресторанах і в інших місцях громадського харчування. Продуктивність, місткість і потужність камери по достоїнству оцінять ті, хто роблять заготовки на зиму у великій кількості. Завдяки класичному зовнішнім виглядом вона впишеться в будь-який інтер'єр.

Основні особливості. Загальний об'єм морозильної камери 155 літра, тому можна зберігати багато фруктів, зелені, овочів і напівфабрикатів. При заморожуванні продукти залишаються максимально свіжі, якісні, не втрачають свої корисні властивості. Arctic ARK-155 працює тихо, так як рівень шуму не перевищує 41 дБ, тому не буде викликати дискомфорт у користувача.

Додаткові дані. Морозильна камера має свої особливості: ручна система розморожування, механічний тип управління, статичне охолодження. Вона не споживає багато електроенергії, так як працює в класі енергоспоживання А +. Крім того, всередині встановлені зручні та практичні ящики для овочів.

Морозильна камера - важливий предмет життєустрою людини, і зараз складно уявити собі заготовку продуктів на зимово-весняний період без цієї холодильної побутової техніки. Побутові морозильні камери бувають горизонтальними і вертикальними. Пропорційно своїм устроєм, перші виглядають як скриня, другі більше схожі на звичайний холодильник, або, якщо хочете, тумбу. Зовнішність агрегату буде залежати від його технічних характеристик і вашого кухонного інтер'єру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані