Соковижималка SATURN ST-FP8054 - AT213563 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка SATURN ST-FP8054 - AT213563 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Соковижималка SATURN ST-FP8054
Соковижималка SATURN ST-FP8054
Соковижималка SATURN ST-FP8054
Соковижималка SATURN ST-FP8054

Соковижималка SATURN ST-FP8054 - AT213563

Код товару: AT213563
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - відцентрова, потужність - 450 Вт, об'єм резервуару для жмиху - 0.95 л, об'єм резервуару для соку - 0.35 л, габарити - 40 х 18.5 х 22 см, вага - 2.06 кг, колір - салатовий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока 0.35 л
Потужність 450 Вт
Объем резервуара для жмыха 0.95 л
Матеріал корпусу пластик
Скорость работы 18 000 об/мин
Особливості автоматический выброс мякоти, жёлоб на целое яблоко, система прямой подачи сока
Габарити 40 х 18.5 х 22 см
Вага 2.06 кг
Колір White, салатовый
Виробник SATURN
Опис

Придбати Соковижималка SATURN ST-FP8054 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка Saturn ST-FP8054 володіє міцним пластиковим корпусом, оптимальною потужністю в 450 Вт і стильним сучасним дизайном. Завдяки високій частоті обертання ви зможете отримати сік в лічені хвилини. Також, ви зможете вибирати один з двох швидкісних режимів роботи.

Особливості:

Частота обертання, об / хв: 18000

Тип: універсальна

Матеріал корпусу: пластик

Швидкісних режимів роботи: 2

Напруга, В: 220-240

Ємність для соку, л: 0.35

Ємність для м'якоті, л: 0.95

Соковижималки відцентрового типу - це звичні для домогосподарок агрегати. У них спочатку сировину подрібнюється в кашку. Потім при високошвидкісному обертанні центрифуги, що виникає відцентрова сила відокремлює сік і макуха один від одного. Звідси і з'явилася назва цих соковижималок.

Принцип роботи звичайної шнековой соковижималки схожий з електричної м'ясорубкою. У завантажувальний ємність поміщаються фрукти, овочі або будь-які інші плоди. Далі продукти перемелюють до найменшого стану, а потім видавлюються за допомогою шнекового вала через дрібне сіто.Сок і макуха відокремлюються одна від одної і розподіляються в різні ємності. Весь цей процес виконується швидко, завдяки спеціальній формі чаші і шнека.

Універсальність. Сік витягується з будь-яких свіжих фруктів і овочів. Не є винятком навіть такі проблемні плоди, як гранат, томати і цитрусові. У цьому полягає переважне відміну від відцентрової моделі. Отримання високоякісного соку з яскравим насиченим смаком. Технологія холодного віджиму зберігає в продукті максимум мінералів, вітамінів та інших корисних елементів. У холодильнику готовий сік зберігається до 48 годин без втрати корисних властивостей. Висока ефективність віджиму.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані