Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition - AT213666 - купити Бритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition - AT213666 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition
Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition
Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition
Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition
Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition

Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition - AT213666

Код товару: AT213666
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сіткова, Сухе гоління, 3, Від мережі / акумулятора, Можливість вологого чищення, Червоний + чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Система бритья Сеточная
Способ бритья Сухое бритье
Количество бритвенных головок 3
Живлення От сети / аккумулятора
Время работы от аккумулятора 20 минут
Время зарядки аккумулятора 1 час
Оснащение Возможность влажной чистки
Колір Красный + черный
Тип аккумулятора Ni-Mh
Опис

Придбати Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електробритва BRAUN Series 3 300 TS Red Gift Edition

Унікальна бриюча сітка Senso Foil
Бритва Braun Series 3 300TS
має потрійну бриючу систему. Зокрема, з боків голівки бритви Braun Series 3 300TS знаходяться відразу дві бриючі сітки SensoFoil. Вони мають незалежну підвіску і щільно прилягають до обличчя, в точності повторюючи його контури, щоб досягти максимальної якості гоління в один рух. Проміжний тример, що знаходиться між бриючими сітками, не тільки зрізає довгі щетинки, але і направляє до сітки ті щетинки, які щільно прилягають до шкіри і ростуть в різні боки. З огляду на те, що ціна Braun Series 3 300TS невелика, такою якістю гоління при аналогічній ціні зможе похвалитися далеко не кожна бритва.

Робота від мережі і від акумулятора
Без сумніву, досить важливою перевагою бритви Braun Series 3 300TS є той факт, що працювати вона може як від акумулятора, так і від мережі. Тобто, якщо вам потрібно терміново поголитися, а акумулятор до вашої бритві виявився розряджений, вам не потрібно чекати його зарядки, адже досить мати розетку. У той же час, для більш зручної експлуатації без зайвих проводів, бритва Braun Series 3 300TS може працювати від акумулятора, а його заряду вистачить на 20 хвилин роботи, чого більш ніж достатньо для повноцінного гоління. Про стан акумулятора ви завжди зможете дізнатися по індикатору заряду, розташованому на корпусі бритви.

Чохол і дорожня косметичка в комплекті
Самим чудовим чином бритва Braun Series 3 300TS підійде для тих людей, які часто подорожують, так як пристрій має невелику вагу і дуже компактний. До того ж, в комплекті є чохол з жорсткими стінками, що запобігає механічним пошкодженням в процесі транспортування, а також зручна дорожня косметичка, куди легко поміститься чохол з самої бритвою, зарядний пристрій та інші приладдя для гоління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані