Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990) - AT213730 - купити Епілятори в Києві й Україні, доступні ціни на Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990) - AT213730 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990)
Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990)
Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990)
Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990)
Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990)

Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990) - AT213730

Код товару: AT213730
В наявності
6 667 грн
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для бритья, для лица, для пиллинга, для тела, для эпиляции
Тип эпилятор
Способ эпиляции сухая/влажная
Колір білий + розовий
Количество съемных насадок 11
Особливості датчик давления на кожу, Использование в воде, массажные ролики, подсветка, чохол, щётка для чистки
Количество антиаллергенных пинцетов 40
Насадки бритвенная, массажная насадка, насадка для быстрой эпиляции, насадка для точечной эпиляции, насадка-щетка для глубокого пилинга, насадка-щетка для пилинга, триммер
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Епілятор BRAUN SES 9/990 (SES9/990) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

За різноманітністю виконуваних процедур і функцій епілятор Braun Silk_epil 9 SES 9/990 можна без перебільшення назвати косметологічних приладом для комплексного догляду за тілом. Епілятор з акумуляторним живленням розроблений для ефективного і безболісного видалення волосся на будь-яких ділянках тіла. Прилад здійснює суху і вологу епіляцію. Велика кількість насадок (13 аксесуарів) істотно розширює функціональні можливості приладу.

Унікальна система SensoSmart. Найчастіше епіляція сприймається як болюча процедура. Але не з пристроєм місце Braun Silk_epil 9 SES 9/990. Інтелектуальна система SensoSmart, реалізована в приладі, допомагає уникнути дискомфорту під час цієї процедури. Спеціальний датчик контролює тиск приладу на шкіру, адже сильний тиск може призвести до утворення мікротравм і порізів шкіри. Якщо тиск епілятора буде надмірним, ви дізнаєтеся про це за допомогою світлового сигналу.

Технологія MicroGrip Tweezer. Робоча головка епілятора оснащена сорока подовженими пінцетами, які здатні захоплювати найкоротші і тонкі волоски. Епілятор захоплює і ефективно видаляє волоски товщиною від 0,02 мм і довжиною від 0,5 мм. Процедура, виконана за допомогою приладу, буде набагато ефективніше, ніж воскова епіляції, і при цьому практично безболісна.

Зручна підсвічування SmartLight. Для забезпечення ідеального результату видалення волосся епілятор має ефективну підсвічуванням, вона являє собою яскравий сфокусований світловий промінь, який спрямований на оброблювану ділянку тіла. З цим освітленням не зрівняється жодна лампа або світильник у ванній кімнаті. Локальна підсвічування допомагає виявити і видалити кожен найтонший волосок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані