Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000) - AT213766 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000) - AT213766 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить лазерный в нашем магазине, а также гайковерт электрический с доставкой по Киеву.
  • Предлагаем вам товар ссд, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам телевизора, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с камера съемки, либо клавиатура, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на электровентилятор бытовой, предлагаем вам сделать выбор кронштейны проекторов и заказать с доставкой в Киеве.
  • Быстро и удобно купить новый, обратите внимание на инвертор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)
Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000)

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000) - AT213766

Код товару: AT213766
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 4/3", число ефективних пікселів - 16.1 Mpx, максимальна діафрагма - f/3.5-5.6, оптичний зум - 3x, запис відео - 3840x2160, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - BLS?50, Колір - коричневий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник OLYMPUS
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 4/3"
Запись видео 3840x2160
Стабилизация оптическая
Оптический зум 3x
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 16.1 Mpx
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Размер ЖК-экрана 3
Інтерфейси HDMI, USB
Тип питания BLS?50
Процессор обработки изображения TruePic VIII
Защита от пыли ультразвуковой волновой фильтр
Минимальное фокусное расстояние 14 мм (35мм эквивалент 24мм)
Максимальное фокусное расстояние 42 мм (35мм эквивалент 84мм)
Максимальная диафрагма f/3.5-5.6
Диапазон работы экспозамера EV-2 - EV20
Фиксация автоэкспозиции автоматический режим
Эквивалентная чувствительность ISO 100 - 25600
Автоспуск 2/12 с
Максимальный размер снимка 4608 x 3456
Настройка яркости 7 уровней
Вспышка встроенная + башмак
Физические размеры (д/в/г) 117 x 68 x 39 мм
Вага 332 г
Колір Коричневий
Общее число пикселей 17.2 Mpx
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown/silver (V205092NE000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit brown / silver (V205092NE000)
Люди кажуть, що я - творча особистість, і мені потрібна камера, яка дозволить мені висловити те, що я відчуваю. Мені подобається, що E-PL9 ніби знає, чого саме я хочу добитися від знімка. Камера настільки розумна, що я отримую потрібні кадри навіть в режимі Авто. Я можу роздруковувати свої фотографії у великому форматі, тому що камера знімає в чудовій якості.

Шукаєте натхнення? Нова камера Olympus PEN E-PL9 стане вашою персональною музою! Стильний корпус в темно-коричневому кольорі та інших класичних відтінках виділить цю камеру серед найбільш очікуваних новинок цього року. Сучасний дизайн, зручний функціонал, класичні вигини і шкіряна обробка металевого корпусу робить камеру такою ж яскравою і привабливою, як і ви. Шкіряні ремінці з нашої колекції модних аксесуарів, які відповідають кольору камери, будуть прикрашати ваш образ і привертати увагу оточуючих.

Діліться прекрасним!
Ми всі любимо Селфі! Але всі, хто коли-небудь намагався зробити гарний знімок, знають, що Селфі само по собі вже стало мистецтвом, і потрібно вміти все зробити правильно. З новим цифровим фотоапаратом Olympus PEN E-PL9 ви можете робити Селфі в повний зріст. Підключена до смартфону, ця компактна системна камера - ідеальний помічник, про який ви не могли і мріяти.
 
М'яке світло обволікає предмети зйомки; "Кава з собою" перетворюється на витвір мистецтва; їжа та напої стають особливими. Ви хочете поділитися своїми знімками з PEN Generation і всім світом. З Olympus PEN E-PL9 ви можете ділитися захоплюючими моментами свого життя, різноманітні художні фільтри розширять ваш творчий потенціал і вдихнуть у ваші зображення особливий настрій. Ефекти художніх фільтрів в режимі Live View дозволять вам побачити готовий результат знімків.

Записуйте відео!
Іноді одне фото може сказати більше, ніж тисяча слів. І іноді одне відео може сказати більше, ніж тисяча фотографій. Завжди будуть моменти і події, яким необхідно рух. Завдяки доданої функції зйомки, ви можете знімати відеокліпи в форматі HD, з'єднувати безліч коротких відео, додавати музику за бажанням і зберігати їх на своєму смартфоні.

Діліться прекрасним!
Незабутні моменти стають більш приємними, коли ми можемо поділитися ними з іншими. Ось чому Olympus E-PL9 має вбудований Wi-Fi і додаток OLYMPUS Image Share, дозволяючи вам ділитися своїми емоціями з друзями і передплатниками, де б ви не знаходилися. У вашому профілі в Facebook і Instagram завжди будуть знімки високої якості.

Ідеальне поєднання. Неважливо, як красиво виглядає наряд на моделі - якщо вона не відчуває себе в ньому комфортно, ви не отримаєте хороший кадр. Те ж стосується і камери. Я приділяю велику увагу деталям і помічаю, що шкіряні вставки чудово гармонують з іншими матеріалами корпусу камери. Простий класичний дизайн надає витонченості. Так і з керуванням - ви просто натискаєте на сенсорний екран, щоб зробити знімок, не відволікаючись від процесу. Всі елементи знаходяться в потрібних місцях, до того ж я можу вибрати колір камери, щоб він пасував до мого стилю.

Самовираження. E-PL9 допомагає мені вдосконалюватися. Деякі функції, які раніше були заховані в меню, тепер доступні в режимі АР. Тепер я можу створювати знімки з Мультиекспозиція і прекрасні нічні фотографії. Змінні об'єктиви ще більше розширюють можливості для творчості. Мої фотографії тепер наповнені вражаючим професійним боке завдяки об'єктиву 45mm F1.8.

Діліться враженнями. Якщо у мене вийшла відмінна фотографія, я повинна зараз же нею поділитися! З E-PL9 і смартфоном це простіше, ніж коли-небудь. Я навіть можу завантажувати знімки з камери, коли вона знаходиться в сумці. Мій профіль в Instagram став популярнішим завдяки більш якісним фотографіям.

Полюбіть об'єктиви. Робіть зі своєю камерою те, що не може телефон - використовуйте змінні об'єктиви, щоб отримати від них максимум можливостей. Наприклад, об'єктив 30mm F3.5 Macro для зйомки крупним планом або 45mm F1.8 - для чудових портретів з вражаючим боке. Правильно обраний об'єктив також впливає на перспективу і "вирівнює"лице, надаючи йому природні пропорції.

Подружіться зі спалахом. Як правило, у спалахів погана репутація, але вона дійсно може допомогти зробити хорошу фотографію в умовах поганої освітленості. Фотографуєте когось перед вікном або проти сонячного світла? Використовуйте спалах, що заповнює, щоб згладити обличчя моделі. Спалах може "заморозити" рух, коли загальне освітлення занадто темне, а також забезпечити більш високу швидкість затвора і виділити об'єкт в темряві. E-PL9 дозволить вам контролювати кількість спалахів, щоб отримати потрібний ефект.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані