Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006) - AT214233 - купити Електропечі в Києві й Україні, доступні ціни на Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006) - AT214233 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006)
Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006)
Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006)

Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006) - AT214233

Код товару: AT214233
В наявності
2 999 грн
Короткий опис:
Потужність - 1600 Вт, об'єм духовки - 25 л, розміри - 30.5 х 50.5 х 40.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем духовки 25 л
Потужність 1600 Вт
Тип управления механічна
Колір Чорний
Количество режимов нагрева 5
Режимы вертел, верхний нагрев, конвекция, нижний нагрев, традиционная духовка, традиционный + конвекция
Регулируемый термостат до 250 °С
Особливості автоматическое отключение, звуковой сигнал, прорезиненные ножки, таймер, термостат
Розміри 30.5 х 50.5 х 40.5 см
Вага 7.1
Виробник Esperanza
Опис

Придбати Електропіч Esperanza EKO 006 (EKO006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компактна електродуховка - ідеальний агрегат для малогабаритних квартир, гуртожитків і дачних будиночків, адже в таких затишних приміщеннях немає місця для величезної побутової техніки. Що володіє легкістю і мобільністю модель дуже зручна для перевезень, нескладна в управлінні, екологічна, яка не потребує додаткових вентиляційних відводів, укомплектована всім необхідним для роботи. У наборі передбачені: лоток для піци, решітка і набір для гриля, лоток для крихт.

Продуктивна електродуховка Esperanza EKO006 відрізняється хорошою потужність 1600 Вт. 20 л внутрішнього обсягу камери цілком достатньо для приготування стандартного набору страв в невеликій сім'ї. Додатковим бонусом стане наявність таких функцій, як гриль (для рум'яної скоринки), крутив (для всебічної прожарювання) і конвекція (для циркуляції повітря і рівномірному просмажуванню). У разі, якщо святкова вечеря вже готовий, а гості ще не зібралися, можна скористатися режимом термостата від 100 ° до 250 ° С.

Вбудовані функції забезпечують простоту експлуатації приладу. Крім традиційної духовки, Esperanza EKO006 може працювати в п'яти режимах нагріву, вибір яких залежить від ситуації і страви, що готується. Таймер зі звуковим сигналом і система автоматичного вимкнення подбають про своєчасне вимкнути прилад після закінчення приготування. Підсвічування всередині робочої камери забезпечать можливість стеження за процесом готування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані