Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH) - AT214297 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH) - AT214297 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH)

Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH) - AT214297

Код товару: AT214297
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
матеріал підошви - алюміній, автоматичне відключення, протикрапельна система, система захисту від накипу, колір - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы алюминий
Безопасность и защита автоматическое отключение, противокапельная система, система защиты от накипи
Колір White
Потужність 2400 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 6.8 бар
Объем резервуара 2 л
Паровой удар 400 г/мин
Постоянная подача пара 120 г/мин
Функції вертикальное отпаривание
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція BRAUN IS 5145 WH (IS5145WH)

Зовнішні відмінності. Якщо ви хочете завжди мати чудовий вигляд, то варто подумати про покупку праски Braun IS 5145, яка забезпечить приємний і акуратний зовнішній вигляд. Ціла прасувальна система буде вас обслуговувати для того щоб ви виглядали чудово. Із зовнішніх факторів варто відзначити непоганий дизайн праски, який відразу кидається в очі і викликає почуття восхіщенія.Небольшіе габарити дозволять розмістити праска де завгодно, а у випадку потреби швидко заховати.

Ефективна робота апарату. Алюмінієва підошва Eloxal 3DPlus BackGlide швидко і ефективно позбавить вашу одяг від заломів і некрасивих вигинів. Велика потужність апарату 2400Вт дозволить швидко досягати праски потрібної температури і працювати з найважчими речами. Також праска Braun IS 5145 має можливість парового удару потужністю 400г / мін.Теперь ви можете не тільки ефективно гладити речі практично їх не торкаючись, а й дезінфікувати їх за допомогою сильного парового удара.Ето особливо корисно якщо у вас є маленькі діти або алергія.

Робота пара. Великий резервуар для води дозволить зберігати в ньому 2 літри рідини. Контейнер має сучасну захист від накипу, з цього ви можете не турбується про його очищення. Можливість вертикального відпарювання дозволить забути про будь-яких складнощах під час прасування. Тепер ви можете себе впевнено почувати при роботі з верхньої одежної, брюками і навіть фіранками.

Переваги праски Braun IS 5145. Серед особливостей праски варто відзначити еко режим, який збереже велику кількість енергії не жертвуючи при цьому ефективністю. Технологія FreeGlide 3D дозволить праски легко ковзати по речах, долаючи блискавки і пуговіци.Современная технологія iCare позбавить вас від постійної перенастроювання температури.По цього ви можете спокійно переходити від льону до ніжного шовку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані