Перфоратор BOSCH PT GBH 2-23 REA (0.611.250.500) - AT214299 - купити Перфоратори в Києві й Україні, доступні ціни на Перфоратор BOSCH PT GBH 2-23 REA (0.611.250.500) - AT214299 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Перфоратор BOSCH PT GBH 2-23 REA (0.611.250.500)

Перфоратор BOSCH PT GBH 2-23 REA (0.611.250.500) - AT214299

Код товару: AT214299
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - професійний, споживана потужність - 710 Вт, режими - свердління, удар, свердління + удар, тип патрона - SDS+, сила (енергія) удару - 2.3 Дж, розміри - 50 х 21 см, вага - 3.6 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип профессиональный
Потребляемая мощность 710 Вт
Режимы сверление, сверление + удар, удар
Особливості антивибрационная система, пластиковый кейс, реверс
Тип патрона SDS-plus
Максимальный диаметр сверления в бетоне 23 мм
Напруга 220 В
Расположение двигателя горизонтальное
Сила (энергия) удара 2.3 Дж
Число ударов (при полной нагрузке) в минуту 4400 уд/мин
Максимальная скорость вращения 1000 об/мин
Максимальный диаметр сверления в металле 13 мм
Максимальный диаметр сверления в древесине 32 мм
Розміри 50 х 21 см
Вага 3.6 кг
Опис

Придбати Перфоратор BOSCH PT GBH 2-23 REA (0.611.250.500) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електричний перфоратор Bosch GBH 2-23 REA стане хорошим помічником і незамінною річчю в процесі проведення ремонтних робіт як в будинку, так і в квартирі. Порадує і наявність в даній моделі реверсу і плавного регулювання обертів. З наявністю такого інструменту Ви значно заощадите час на виконання роботи.

Перевагою Bosch GBH 2-23 REA є те, що він оснащений знімним всмоктуючим пристроєм, який забезпечить оператору чисту роботу без пилу. Також інструмент володіє відмінними показниками продуктивності і ефективності: швидкість обертання становить 1000 об / хв, а швидкість удару 4400 в хвилину. При потужності 710 Вт, сила удару дорівнює 2,5 Дж. Для надійного і зручного захоплення перфоратор оснащений додатковою бічною рукояткою. Питання зі зберіганням і транспортуванням Bosch GBH 2-23 REA допоможе вирішити кейс.

Перфоратор Bosch GBH 2-23 REA призначений для професійних монтажних робіт, і може ефективно використовуватися для продуктивного ударного буріння бетону, цегляної і кам'яної кладки, природного каменю, а також для роботи з свердлильним патроном (свердління металу, деревини, пластика і інших матеріалів, що не вимагають залучення енергії удару). Функція блокування потужного пневматичного ударного механізму дозволяє істотно розширити сферу застосування цього інструменту.

Перфоратор Bosch GBH 2-23 REA оснащений всмоктуючим пристроєм, додатковою рукояткою, кільцеві ущільнювачі (5 шт.) І валізкою. Система управління інструментом має на увазі можливість регулювання швидкості, отже користувач зможе максимально адаптувати перфоратор під вирішення тієї чи іншої поставленої задачі. Зручна прогумована рукоятка допоможе більш надійно утримувати інструмент при тривалій роботі з ним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані