Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1) - AT021435 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1) - AT021435 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1)

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1) - AT021435

Код товару: AT021435
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1/2.3", Запис відео 1280 x 720, 30к/сек, Оптичний зум 5х, Стабілізація цифрова, Число ефективних пікселів 16.1 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nikon
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1/2.3
Запись видео 30к/сек, 720p (1280 x 720)
Стабилизация цифровая
Оптический зум
Число эффективных пикселей 16.1 Mpx
Тип матриці ПЗС (CCD)
Формат записи снимков DCF 2.0, JPEG
Размер ЖК-экрана дисплей 2.7
Інтерфейси micro USB
Тип питания 2шт, батарея АА
Колір корпусу красный
Линейка Coolpix A
Минимальное фокусное расстояние 4.6 мм (35мм эквивалент: 26мм)
Максимальное фокусное расстояние 23 мм (35мм эквивалент: 130мм)
Максимальная диафрагма f/3.2-6.5
Конструкция 6 элементов в 5 группах
Режимы работы авто, выключена, заполняющая, медленная синхронизация
Вага 160г
Матеріал корпусу пластик
Вбудована пам'ять 17Мб
Общее число пикселей 16.44 Mpx
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A10 Red (VNA982E1)

Об'єктив Nikkor з 5-кратним оптичним зумом
Універсальний ширококутний об'єктив Nikkor із 5-кратним оптичним зумом (26-130 мм в еквіваленті формату 35 мм) дозволяє не тільки створювати групові знімки загальним планом, але і знімати віддалені об'єкти з великим збільшенням, не турбуючись про те, що зображення виходять змазаними.

РК-монітор TFT з діагоналлю 2.7" і роздільною здатністю 230 тис. точок
Великий і яскравий РК-монітор дозволяє легко компонувати кадри під час відео - і фотозйомки, забезпечуючи чіткість зображення при перегляді.

Автоматичний вибір сюжету
Зйомка без всяких зусиль завдяки функції «автоматичний вибір сюжету»: фотокамера автоматично вибирає найбільш відповідний сюжетний режим для будь-яких умов зйомки, наприклад, «Пейзаж», «Нічний портрет» або «Макро». У фотокамері передбачено 15 сюжетних режимів, що дозволяє підібрати той, який оптимально відповідає умовам зйомки. В кожному режимі фотокамера оптимізує налаштування, щоб досягти найкращої експозиції для конкретних умов, що гарантує чудові знімки навіть в складних ситуаціях.

Запис відеороликів у форматі HD (720p)
Ви можете без труднощів перейти від фотозйомки до запису плавних відеороликів у форматі HD одним дотиком спеціальної кнопки відеозйомки, не загубивши жодного пам'ятного моменту, проведеного з друзями або родиною.

Зменшення змазування руху
Знімаєте рухомі об'єкти, наприклад, дітей або тварин? Функція зменшення змазування руху дозволяє отримувати більш чіткі знімки за рахунок корекції тремтіння фотокамери та руху об'єктів.

Спеціальні ефекти
Ви можете поліпшити зображення ще до початку зйомки, застосовуючи різноманітні творчі ефекти. Наприклад, за допомогою ефекту «Дзеркало» в одному кадрі можна відобразити об'єкт зйомки і його дзеркальне відображення, ефект «Вибірковий колір» використовується для створення чорно-білих зображень з окремими колірними акцентами, а ефект «Контрастне монохромне зображення» надає знімкам драматичний настрій. Проявляйте свої творчі здібності, виражаючи їх на фотографіях.

Швидкі ефекти
Хочете змінити вид знятого кадру? Ви можете додати зображення неповторний стиль, застосовуючи миттєві ефекти, такі як «Риб'яче око», Ефект мініатюри, Ефект іграшкової камери» і «Кросспроцесс», безпосередньо на фотокамері.

Режим "Інтелектуальний портрет"
Процеси автоматичної обробки системи «Інтелектуальний портрет» дозволяють з легкістю створювати ідеальні портрети. Таймер посмішки дає змогу зробити знімок, коли фотокамера визначить, що людина в кадрі посміхнулася, а функція Відстеження моргання сповіщає фотографа про те, що об'єкт моргнув під час зйомки, що дає можливість відразу зробити повторний знімок, не переглядаючи результат.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані