Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644) - AT021456 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644) - AT021456 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644)

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644) - AT021456

Код товару: AT021456
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Системний, Розмір матриці 23.6 х 15.6 мм, Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body), Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Число ефективних пікселів 24.3 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fujifilm
Тип фотокамер системный
Размер матрицы 23.6 х 15.6 мм
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Комплектация фотоаппарата без объектива (Body)
Число эффективных пикселей 24.3 Mpx
Тип карт памяти SD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DCF, DPOF, EXIF 2.3, JPEG
Тип видоискателя гибридный
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси micro USB, micro-HDMI, вход для микрофона
Тип питания NP-W126
Колір корпусу Чорний
Співвідношення сторін 16:9, 1:1, 3:2
Процессор обработки изображения X-Processor Pro
Тип цветового фильтра основные цвета
Защита от пыли ультразвуковая вибрация
Байонет FUJIFILM X
Совместимость с объективами Fujinon XF
Режимы работы М, принудительная, принудительная с уменьшением эффекта красных глаз, синхронизация по 2-й шторке
Вага 495г
Режимы съёмки CH (непрерывный высокоскоростной), CL (непрерывный низкоскоростной), S (покадровый)
Емкость аккумулятора 1260 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-Pro2 black (16488644)

Це перша модель з щойно розробленою матрицею, що забезпечує унікальну якість зображення
Матриця 24.3 МП X-Trans CMOS III APS-C новітньою конструкцією відрізняється найвищим серед камер серії X кількістю пікселів. У поєднанні з об'єктивом XF вона дозволяє робити знімки, візуально кращою для сприйняття роздільною здатністю, що значно перевищує власне кількість пікселів. Крім того, пікселі фазової детекції позиціоновані на більшій площі для збільшення швидкості і точності фазового автофокусування. Висока чутливість ISO також була покращена, і в результаті тепер можна впевнено користуватися повним діапазоном — аж до максимуму ISO 12800 (розширена чутливість на виході до 51200).

Новий процесор підвищує швидкість і покращує обробку зображень
Завдяки нещодавно розробленому процесору X Pro швидкість обробки даних зросла приблизно в чотири рази в порівнянні зі звичайною моделлю. Це дозволяє повністю використовувати потенціал матриці X-Trans CMOS III, створюючи зображення найвищої якості з надкоротким часом відгуку. Крім того, завдяки високошвидкісній технології читання матриці, звичайна швидкість дисплея електронного видошукача 54 кадр/сек зросла до максимального значення 85 кадр/сек*. Це суттєво зменшує явище затримки зображення при спостереженні за рухомим об'єктом. Тривалість відключення після спуску скоротилася приблизно на половину, а підтримка стислого формату RAW спрощує обробку даних RAW.
FUJIFILM X-Pro2 оснащений новим процесором для високошвидкісної обробки даних. Крім того, збільшено буфер пам'яті для зменшення часу відгуку.

Стислий RAW
За рахунок стиснутих файлів RAW технічні характеристики і функціональність тепер відповідають потребам професіоналів, включаючи більш швидке відображення в реальному часі і фільми з ще більш високою роздільною здатністю.

Вдосконалений гібридний видошукач
Під час зйомки фотографи люблять дивитися у видошукач, і тому моделі серії X були з самого початку оснащені видошукачем. Комбінуючи переваги оптичного та електронного видошукача, Fujifilm удосконалив гібридний видошукач, забезпечивши його трьома опціями перегляду. Тепер, завдяки цьому єдиному у своєму роді видошукачеві, ви можете повернутися до витоків фотографії.

Вдосконалений режим ручного фокусування
FUJIFILM X-Pro2 оснащений різними типами асистентів ручного фокусування, включаючи Digital Split Image, що нагадує старі далекоміри, і Focus Peaking для виділення кольором різких елементів зображення.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані