Клавіатура A4tech Bloody B314 - AT021468 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура A4tech Bloody B314 - AT021468 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Клавіатура A4tech Bloody B314

Клавіатура A4tech Bloody B314 - AT021468

Код товару: AT021468
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна/механічна, Особливості підставка для рук, вологостійкість, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная/механическая
Особливості подставка для рук, влагоустойчивость
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Раскладка клавиатуры русская, английская
Тип підключення провідне
Количество клавиш 113
Длина шнура 1,8 м
Розміри 495 x 240 x 42 мм
Вага 1020 г
Виробник A4tech
Опис

Придбати Клавіатура A4tech Bloody B314 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура A4-tech B314 bloody- найшвидша ігрова клавіатура в світі з механічними перемикачами на ігрових клавішах. Завдяки інноваційній Light Strike технології швидкість відгуку клавіатури складає всього 0,2 мс. Клавіатура відрізняється бездоганною керованістю і абсолютною точністю. Ідеальна зброя для боротьби з противником! Нові перемикачі спрацьовують на 30% швидше, ніж звичайні механічні перемикачі. Повний хід клавіш дорівнює 2,2 мм, хід до спрацьовування - 1,5 мм. Клавіатура має 9 додаткових програмованих клавіш, які спрощують складні дії. Додаткові клавіші забезпечують миттєвий доступ до безлічі настроюються функцій в одне натискання.

Ключовою особливістю продукту є подвійний захист від води. Завдяки водовідштовхувальному покриттю і отворам для стоку води випадково пролита рідина на клавіатуру не виведе її з ладу. Мягке настроююче підсвічування забезпечує ідеальну видимість у темряві. Щільна підставка для кистей дозволяє комфортабельно розташувати руки на клавіатурі. Активація мультимедійних функцій відбувається шляхом одночасного натискання клавіші Fn і будь-якого елемента ряду F1-F7. Після установки фірмового програмного забезпечення клавіатура знаходить багаті функціональні можливості. За допомогою зручного меню програмного забезпечення на будь-яку клавішу клавіатури може бути призначена інша клавіша, кнопка миші, кнопка управління медіаплеєром / включення певного додатка або запуск макросу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані