Далекомір BOSCH PT PLR 25 (0.603.672.520) - AT214724 - купити Далекоміри в Києві й Україні, доступні ціни на Далекомір BOSCH PT PLR 25 (0.603.672.520) - AT214724 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Далекомір BOSCH PT PLR 25 (0.603.672.520)

Далекомір BOSCH PT PLR 25 (0.603.672.520) - AT214724

Код товару: AT214724
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - звичайний, класс лазера - 2, точність вимірювання - ±2 мм/м, кількість променів - 1, лазерний діод - 635 нм (< 1 мВт), видимість променя - 25 м,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип обычный
Точность измерения ±2 мм/м
Лазерный диод 635 нм (< 1 мВт)
Номинальное время измерения < 0.5 с
Максимальное время измерения 4 с
Автоматика отключения 5 мин
Видимость луча 25 м
Джерело живлення 2 x AAA (1.5В)
Розміри 100 х 42 х 22 мм
Функції подсветка экрана, функции вычитания измерений, функция неприрывного измерения, функция расчета объема, функция расчета площади, функция сложения измерений, функция удержания измеренных значений
Рабочий диапазон 0.05 - 25 м
Опис

Придбати Далекомір BOSCH PT PLR 25 (0.603.672.520) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний далекомір фірми Bosch являє собою сучасну побутову рулетку, оснащену лазером, що допомагає вимірювати відстані в невиробничих приміщеннях з точністю до 2 міліметрів на метр. Гранично допустимі вимірювані відстані - 0.05-25 метрів. Лазерна рулетка стане відмінним доповненням до комплекту інструментів як для професійних будівельників, так і для тих, хто вирішив проводити ремонт в квартирі або будинку власними руками.

Далекомір Bosch PLR 25 оснащений якісним екраном, завдяки якому результати вимірювань видно як в напівтемному приміщенні, так і при яскравому сонячному освітленні. Мінімальна швидкість обчислень - 0.5 секунди, але виробник допускає т максимальна межа, який дорівнює 4 секундам. Так само, як і інші лазерні далекоміри Bosch модель PLR 25 працює від чотирьох батарейок типу ААА.

Розробники передбачили і режим економії енергії: через 5 хвилин з моменту простою приладу він автоматично відключається. Експлуатація лазерної рулетки не представляє ніяких складнощів: в комплекті поставки крім елементів живлення і спеціально розробленого захисного чохла, який може кріпитися на поясі, поставляється і докладна інструкція.

Найважливішим елементом далекоміра Bosch PLR 25, що відповідає за швидкість і точність вимірювань, є вбудований лазерний світлодіод, що випромінює хвилю довжиною 635 нм. До переваг лазерної рулетки Bosch можна сміливо віднести можливість вирішення широкого кола вимірювальних завдань, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і компактні розміри, завдяки яким далекомір легко поміщається в кишеню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані