Морозильна камера LIBERTY DF-218 W - AT214767 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера LIBERTY DF-218 W - AT214767 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера LIBERTY DF-218 W
Морозильна камера LIBERTY DF-218 W

Морозильна камера LIBERTY DF-218 W - AT214767

Код товару: AT214767
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 165 л, потужність заморожування - 10 кг/добу, 143 см, 55 см, 55 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 143 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 165 л
Спосіб установки окремостояща
Колір White
Общий объем 180 л
Количество отделений 5
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A++
Климатический класс N, SN, ST
Мощность замораживания 10 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.48 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 17 часов
Хладагент R600a
Особливості механическое управление, регулируемая температура, статическая заморозка
Вага 46
Уровень шума 42 dB
Виробник LIBERTY
Опис

Придбати Морозильна камера LIBERTY DF-218 W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дуже потрібна і корисна річ на будь-якої домашньої та професійної кухні - це морозильна камера. Для правильної заморозки овочів, м'яса і напівфабрикатів і збереження в них всіх корисних речовин, ідеальним рішенням може стати морозильна камера Liberty DF-218.

Представлена ??камера оснащена трьома ящиками, які можна висунути для завантаження продуктів і двома відкидними відділеннями. Цей прилад не вимагає великих витрат енергії і має клас енергоспоживання А +, до чого споживає близько 0,583 кВт на добу. Камера має механічне управління і функцію супер заморозки. Прилад має корисний об'єм в 165літров і працює з рівнем шуму в 42дБ. Морозильна камера виготовлена ??в класичному дизайні.

Ця морозильна камера здатна зберігати встановлену температуру протягом 17 годин, у випадках екстреного або аварійного відключення електроенергії. Даний прилад розрахований на заморожування 10 кілограм продуктів в добу.

Морозильна камера - важливий предмет життєустрою людини, і зараз складно уявити собі заготовку продуктів на зимово-весняний період без цієї холодильної побутової техніки. Ми настільки звикли до благ цивілізації, що тривіальні питання типу які бувають морозильні камери, до пори до часу не приходить до нас в голову.

Однак, він гостро стоїть, коли у нас з'являється потреба замінити агрегат і купити нову морозильну камеру. Що ж робити, і у кого питати поради, якщо вже ви вирішили вибрати для себе найякіснішу морозилку, і далі в холодну пору року ласувати насиченими компотами, стравами зі свіжозаморожених ягід, фруктів, овочів і іншими смаколиками, що підлягають заморожуванню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані