Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA) - AT214831 - купити Сумки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA) - AT214831 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA)
Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA)
Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA)
Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA)

Сумка для ноутбука HP 15.6'' Classic TopLoad Black (1FK07AA) - AT214831

Код товару: AT214831
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення - класичні, тип сумки - сумка, Рекомендований розмір ноутбуку - 15.6", Матеріал - нейлон, зовнішні розміри - 410х85х310 мм, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендований розмір ноутбуку до 15.6
Призначення класичні
Тип портфель
Матеріал нейлон
Спосіб закриття блискавка
Кількість основних відсіків 1
Внутрішня ширина під пристрій 360 мм
Внутрішня висота під пристрій 280 мм
Зовнішні розміри 410х85х310 мм
Вага 0.44 кг
Особенности сумки Отделение для аксессуаров
Колір Чорний
Опис

Якщо ви постійно перебуваєте в русі, щоденні удари можуть негативно позначитися на зовнішньому вигляді вашого ноутбука і цінних речей. Захистіть все своє майно в дорозі протягом усього дня за допомогою зручного надійного портфеля. Простий доступ і зручний розподіл ноутбука і повсякденних речей у відділеннях просторої сумки, стійкої до погодних умов.

Водостійкі матеріали зберігають вміст сухим. Велике зручне відділення для ноутбука і глибокі кишені допомагають швидко знайти потрібні предмети в дорозі. Посилена застібка-блискавка і надійна конструкція захистять основні елементи вашого ноутбука. Передня кишеня на блискавці для безпечного перенесення цінностей. Пристрій відповідає найсуворішим вимогам і стандартам HP, які гарантують його якісну роботу протягом довгого часу.

Якщо ви правильно підберете сумку, то комп'ютер легко увійде в відділення і не буде вільно переміщатися всередині під час руху. Також великий вплив на вартість виробу надає якість матеріалу. Бюджетний варіант може бути виконаний з тонкого, але міцного нейлону. У середню цінову категорію входять сумки з поліестеру з водовідштовхувальними властивостями. Для максимального захисту використовується щільна тканина з тефлоновим або поліуретановим покриттям.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані