Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE White (SM-T285NZWASEK) - AT021491 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE White (SM-T285NZWASEK) - AT021491 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE White (SM-T285NZWASEK)

Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE White (SM-T285NZWASEK) - AT021491

Код товару: AT021491
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1.5 ГБ, Тип Продуктивні, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Операційна система Android 5.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1.5 ГБ
Тип Планшет + Смартфон, Планшеты на Android, Производительные, с 3G/4G-модемом
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi
Тип матриці TN, VA
Процесор Spreadtrum Shark LS
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі White
Частота процесора 1.5 ГГц
Порти і роз'єми 1 x microUSB
Навігаційна система GPS, ГЛОНАСС
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Максимальний об'єм карт пам'яті 200 ГБ
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково FM-радио
Колір передньої панелі White
Емкость аккумулятора 4000 mAh
Опис

Придбати Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE White (SM-T285NZWASEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Samsung Galaxy Tab A 7.0" LTE

White (SM-T285NZWASEK)

- елегантний портативний 7-дюймовий планшет, який надзвичайно приємно брати в руки, до того ж він неймовірно компактний і стильний. Оздоблення задньої кришки служить доповненням до витонченого і строгого дизайну 7-дюймового планшета Galaxy Tab. На диво тонкі витончені обриси, м'яка закруглена форма задньої кришки — ось чому його зручно тримати в руках і всюди носити з собою, куди б ви не направилися, а також використовувати з комфортом протягом довгого часу.

Оптимальні параметри перегляду вмісту
Оцініть зручність веб-серфінгу і читання текстів на планшет Galaxy Tab A. Формат екрану зі співвідношенням сторін 4:3 ідеальний для читання книг, журналів і газет, а також для перегляду сторінок інтернету.

Чіткі знімки завдяки швидкому і точному автофокусуванню
5-мегапіксельна камера на задній панелі планшета оснащена самими сучасними опціями вибору параметрів фотозйомки. Завдяки швидкому і точному автофокусуванню, ви легко отримаєте чіткі фотознімки та відеокліпи.

Висока продуктивність
Оснащений 1.5 ГГц чотирьохядерним процесором, 1.5 ГБ оперативної пам'яті і Android OS 5.1, планшет Galaxy Tab A володіє високою продуктивністю, простим і зручним інтерфейсом, а також оптимальним співвідношенням сторін екрану. Ви по достоїнству оціните високу швидкість завантаження мультимедійного контенту, включаючи фільми, музику та сторінки Інтернету.

Відмінна розвага для дітей
Режим "Діти" Galaxy Tab A пропонує безліч захоплюючих додатків для дітей, включаючи освітні і розважальні. Таймер автоматичного вимкнення дозволить контролювати час роботи дитини з планшетом.

Режим безперервної зйомки
За допомогою функції безперервної зйомки ви можете зробити кілька послідовних знімків, просто утримуючи натиснутою кнопку камери планшета Galaxy Tab А. Всі робочі кнопки управління фото - і відеокамерою планшета знаходяться на одному екрані.

Просте підключення до інших пристроїв
Підключіть ваш планшет Galaxy Tab A до телевізора Samsung Smart TV для перегляду відео, фотографій і іншого контенту на великому екрані телевізора. Використовуйте профіль Samsung або протокол Bluetooth для підключення пристроїв один до одного і дивіться контент, що зберігається на планшеті Galaxy Tab A на екрані вашого Samsung Smart TV або навпаки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані