Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0) - AT215121 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0) - AT215121 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0)
Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0)

Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0) - AT215121

Код товару: AT215121
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність - 1500 Вт, подача пари - 30 г/хв, об'єм резервуару для води - 2500 мл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Потужність 1500 Вт
Подача пара 30 г/мин
Объем резервуара для воды 2500 мл
Особливості складная вешалка для одежды
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Відпарювач для одягу TEFAL IT6540 (IT6540E0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відпарювач для одягу TEFAL IT6540E0
Ефективні результати
Tefal Master Precision 360 IT6540 - сучасний отпариватель від світового бренду. Дана модель є простою у використанні, що забезпечує ефективні результати в найкоротші терміни, з великою продуктивністю навіть в складних, важкодоступних місцях за допомогою функції точного пострілу.

Цей відпарювач одягу розгладжує складки і видаляє запахи з найрізноманітніших тканин, ідеально підходить як для інтенсивних сесій пропарювання або відпарювання перед самим виходом, щоб допомогти вам виглядати краще, коли це потрібно.

Видалення складок
Відпарювач для одягу TEFAL IT6540E0 оснащений продуманою головкою трикутної форми з загостреним наконечником для ефективного видалення складок на всіх тканинах. Є 2 варіанти настройки - концентрований або розсіяний пар. Комплектується трьома аксесуарами. Потужність даної моделі складає 1500 Вт. Обсяг бака для води 2,5 літра. Довжина мережевого шнура 2 метри. Час автономної роботи до 80 хвилин. Конструкція отримала колеса для більш зручного використання.

Універсальний пристрій, що спрощує життя домогосподаркам - це відпарювач для одягу різного матеріалу. Прасування білизни займає багато часу і сил. Особливо якщо це тонкі ніжні тканини, які вмить мнуться, або віконні штори. Навіть найбільш інноваційні моделі прасок насилу справляються з такими завданнями, для їх спрощення і створили отпариватель. Це пристрій обдає речі гарячою парою, в результаті чого складки на них розрівнюються, а запахи усуваються.

Для чого потрібен відпарювач для одягу
Такий товар не зможе стати повною заміною праски в щоденному житті. Але для завзятих мандрівників найкращий варіант адже важить менше і збирається компактніше, та й праски для дороги малопродуктивні і неефективні, ще й важкі. Дорожня ручна парова праска для одягу якісно і блискавично розгладить речі, зім'яті під час подорожі, включаючи піджаки і пальто, які довелося б нести в хімчистку.

Вибирають ручні маленькі моделі через їх бюджетність, компактність і багатофункціональність. Можна тепер не турбуватися за цілісність суконь з тонких делікатних тканин, адже пар ніяк не зашкодить матеріал. Це здорово допоможе заощадити на хімчистках, почистити шуби і пальто, велюрові і вельветові речі. Також можна очистити диван потужним потоком пари, яка ще й продезинфікує його.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані