Витяжка кухонна ARTEL ART 0760 PRIMA White - AT215832 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ARTEL ART 0760 PRIMA White - AT215832 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна ARTEL ART 0760 PRIMA White

Витяжка кухонна ARTEL ART 0760 PRIMA White - AT215832

Код товару: AT215832
Немає в наявності
Короткий опис:
ширина корпусу - 876 мм, Тип - купольна, Продуктивність - 700 м3/год,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Купольна
Ширина корпуса 876 мм
Производительность 700 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 9.1
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х2 Вт
Матеріал корпусу Металл
Потужність 150 Вт
Виробник ARTEL
Опис

Придбати Витяжка кухонна ARTEL ART 0760 PRIMA White Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильна купольна кухонна витяжка допоможе вам швидко і ефективно позбутися від небажаних випарів і запахів, що виникають під час готування, а також позбавить кахель і меблі від жирового нальоту. При цьому витяжка відмінно гармонує з будь-яким кухонним інтер'єром.

Модель комплектується одним двигуном з продуктивністю 800 м3 / год. Залежно від інтенсивності випарів від плити можна вибирати одну з трьох швидкостей роботи. Для захисту внутрішніх компонентів фільтра повітря від жиру встановлений один алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який затримує кіптява і найдрібніші частинки жиру, які утворюються в процесі приготування.

Фільтр легко знімається і періодично миється. Якщо витяжка буде працювати в режимі рециркуляції повітря, можлива установка вугільного фільтра. Додаткове освітлення робочої поверхні забезпечується за рахунок вбудованої лампи.

Кухонна витяжка являє собою особливий пристрій, який призначений для очищення повітря в приміщенні, відведеному для приготування їжі. Як відомо, дим, продукти згоряння, випаровування, запахи і інші небажані домішки, які утворюються при термообробці продуктів, накопичуються в обсязі кухні і здатні негативним чином впливати на людину та її здоров'я.

Крім того, відсутність витяжки впливає і на стан приміщення, в якому готується їжа. Копоть поряд з жирами осідають на стінках, стелі і фасаді меблів, тим самим скорочуючи термін її експлуатації. Витяжка здатна вловлювати виходять від плити дим, запахи і випаровування, блокувати їх поширення по кухні і наступному проникненню в сусідні приміщення.

Побутова кухонна витяжка складається з таких основних частин, як корпус, вентиляційний агрегат, механічний або електронний пульт управління і проти жиру фільтри. Деталі кухонних витяжок виробляються з матеріалів, які відрізняються термічною стійкістю, стійкістю до корозії і довговічністю. Корпус кухонної витяжки виготовляється з нержавіючої сталі, але в разі потреби потім може покриватися емаллю.

Крім основної функції витяжки найчастіше можуть служити елементом дизайну кухонного набору, тому виконуються в різних формах, з використанням скла, дерева та інших декоративних матеріалів.

Продуктивність кухонної витяжки є найбільш важливою характеристикою її роботи, але створюваний нею шум гнітюче діє на людину. Тим часом, рівень шуму витяжки збільшується прямо пропорційно її продуктивності, в зв'язку з чим важливо грамотно підходити до вибору моделі цієї техніки, в якому повинні бути оптимально співвіднесені продуктивність і шум.

На сьогоднішній день виробники кухонних витяжок прагнуть створити безшумні мотори вентиляторів, які також відрізняються надійністю. Їх робота майже не чути, завдяки наявності особливих підшипників і спеціальних "акустичних пакетів" (звукопоглинальних прокладок) в моторному відсіку і порожнини кожуха.

Крім того, з цією ж метою (для зниження даного показника і підвищення продуктивності) виробляються кухонні витяжки, оснащені 2 вентиляторами. В даному випадку шум від роботи таких пристроїв зменшується за рахунок зниження кількості оборотів, які виробляє двигун. Також багато що залежить від способу підключення витяжки - безпосередньо в вентиляційний канал або через систему вентиляційних коробів. Важливо і те, з якого матеріалу виготовлені ці короби.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані