М'ясорубка Astor MG1815 - AT215835 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка Astor MG1815 - AT215835 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на материнская плата процессора, предлагаем вам сделать выбор экшн камер и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Быстро и удобно купить электроинструмент дешево, обратите внимание на телевизора, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с ssd винчестер, либо акб бесперебойника, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить фрезер в нашем магазине, а также игровые джойстики компьютера с доставкой по Тернополю.
  • Предлагаем вам товар клавиатура пк, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам флешка, стоимость вас приятно удивит.
М'ясорубка Astor MG1815

М'ясорубка Astor MG1815 - AT215835

Код товару: AT215835
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - електрична, номінальна потужність - 800 Вт, продуктивність - 2 кг/хв, захист мотора від перегріву - так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для дерунов, насадка для колбасок, терка
Номинальная мощность 800 Вт
Производительность 2 кг/мин
Максимальная мощность 1800 Вт
Тип Для электрических плит
Матеріал корпусу Металл
Колір нержавіюча сталь
Виробник Astor
Опис

Придбати М'ясорубка Astor MG1815 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Представляємо Вашій увазі потужний апарат для обробки м'яса, максимальна потужність якого дорівнює 800 Вт, що дозволяє переробляти в фарш будь-яке м'ясо, а також готувати смачні ковбаси і кеббе. Інноваційний довговічний потужний мідний мотор електром'ясорубки Astor MG 1815 дозволяє переробити до 2 кг м'яса всього за одну хвилину!

Електром'ясорубка Astor MG 1815 оснащена двома змінними решітками з нержавіючої сталі (7 мм і 4 мм), штовхачем для продуктів і насадками для ковбаси і кеббе. Таким чином, вона має 3 різні функції: Надійна електром'ясорубка. Насадка для виготовлення ковбасних виробів. Насадка для виготовлення Кеббе.

Якщо щось застрягло в м'ясорубці в процесі подрібнення, немає необхідності в від'єднанні всіх деталей для усунення проблеми, електроелектромясорубка Astor MG 1815 оснащена функцією «Реверс», що дозволяє простим, швидким і гігієнічно чистим способом виправити цю проблему і миттєво продовжити процес переробки.

Astor MG 1815 неймовірно стійка - спеціальні ніжки міцно утримують її на робочій поверхні, що виключає падіння пристрою або його пересування по кухонного столу. Astor MG 1815 не потрібно тримати руками при виготовленні фаршу, кеббе або ковбасок, щоб вона залишалася на місці.

Електром'ясорубка не вимагає спеціального догляду або будь-яких особливих обробок. Просто від'єднайте всі її деталі і гарненько промийте їх у теплій мильній воді, а корпус протріть вологою серветкою - цього буде цілком достатньо для очищення.

Дуже смачні котлети, ароматний пиріг з м'ясним фаршем, апетитна лазіння, тефтелі з соусом, улюблені пиріжки з м'ясом або самі звичайні макарони по-флотськи - все це підвладне Вам разом з Astor MG 1815 - і все це не виходячи з дому!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані