Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1 - AT216069 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1 - AT216069 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1
Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1

Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1 - AT216069

Код товару: AT216069
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 82 л, потужність заморожування - 10 кг/добу, 84.5 см, 56 см, 57.5 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.5 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 82 л
Ширина 56 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 57.5 см
Колір White
Общий объем 91 л
Количество отделений 3
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс N
Мощность замораживания 10 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.49 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 24 часа
Хладагент R600a
Особливості механическое управление, перенавешиваемые двери, режим быстрого замораживания
Уровень шума 40 dB
Виробник Hisense
Опис

Придбати Морозильна камера Hisense RS-12DC4SHA/CPA1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дана морозильна камера - прекрасне рішення, якщо у вас свій сад, город або ви просто хочете насолоджуватися свіжими продуктами протягом всієї зими. Морозильна камера відноситься до окремостоячим і має механічне управління. При аварійному вимкненні світла автономне збереження холоду не допустить розморожування продуктів протягом доби. Корпус моделі виготовлений з якісного пластика білого кольору, є можливість перенавешиванія дверей.

Загальний об'єм морозильної камери - 91 літри, а корисний - 82 літри. Витрата електроенергії за рік становить 180 кВт. Потужність заморозки становить 10кг / добу. Модель має функцію швидкого заморожування. У комплектацію входить три контейнери, які відрізняються збільшеними обсягами, що дозволяє заморозити великі продукти. Камера оснащена ніжками для регулювання по висоті.

Морозильна камера - важливий предмет життєустрою людини, і зараз складно уявити собі заготовку продуктів на зимово-весняний період без цієї холодильної побутової техніки. Ми настільки звикли до благ цивілізації, що тривіальні питання типу які бувають морозильні камери, до пори до часу не приходить до нас в голову.

Однак, він гостро стоїть, коли у нас з'являється потреба замінити агрегат і купити нову морозильну камеру. Що ж робити, і у кого питати поради, якщо вже ви вирішили вибрати для себе найякіснішу морозилку, і далі в холодну пору року ласувати насиченими компотами, стравами зі свіжозаморожених ягід, фруктів, овочів і іншими смаколиками, що підлягають заморожуванню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані