Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U - AT216100 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U - AT216100 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U
Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U
Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U

Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U - AT216100

Код товару: AT216100
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 242 л, потужність заморожування - 20 кг/добу, 186 см, 60 см, 65 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 186 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 242 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 65 см
Колір White
Общий объем 255 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A++
Климатический класс SN
Мощность замораживания 20 кг/сутки
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.64 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 25 часов
Особливості индикатор неисправностей, индикатор повышения температуры, индикатор температуры мороз.камеры, лоток для льда, перенавешиваемые двери, регулируемая температура, режим быстрого замораживания, ролики для удобства перемещения, сигнал открытых дверей, система NoFrost, электронное управление
Вага 74.9 кг
Уровень шума 42 dB
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Морозильна камера BOSCH GSN36VW31U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера забезпечить потреби сім'ї в вітамінах, зберігши на зиму річний урожай фруктів і ягід. Система заморозки No Frost не допустить появи зайвої льоду, пересихання або перемерзання продуктів. Bosch в черговий раз підтверджує надійність і якість своїх товарів, продумуванням кожної дрібниці для максимально комфортного використання.

Відрізнити від свіжих. Завдяки наявності унікальної функції швидкої заморозки м'ясні і рослинні заготовки не втрачають свою структуру і після розморожування і приготування не відрізняються від свіжих. Розумні сенсори FreshSense підтримують постійну температуру навіть при частому відкриванні камери, завдяки чому продукти не відчувають небажаних перепадів.

Внутрішнє наповнення. Заповнити морозильну камеру різноманітними заготовками на зиму, а також м'ясними напівфабрикатами, щоб тривалий час не підходити до плити. Допомогти в цьому може Bosch GSN36VW31U. Наявність об'ємних ящиків Big Box, контейнерів стандартного розміру і скляних полиць дозволяє розсортувати продукти по класах, частотою використання або в будь-якому зручному для господарки порядку.

Своєчасне приготування охолоджених напоїв забезпечується контейнером для приготування льоду IceТwister. Просте заповнення водою і швидка заморозка не підведуть в разі раптового візиту гостей. Необхідність заглянути всередину відразу після закривання перестала бути проблемою з системою вентиляційних каналів для полегшення відкривання дверцят.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані