Морозильна камера Siemens GS36NBI3P - AT216104 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Siemens GS36NBI3P - AT216104 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Морозильна камера Siemens GS36NBI3P
Морозильна камера Siemens GS36NBI3P

Морозильна камера Siemens GS36NBI3P - AT216104

Код товару: AT216104
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 242 л, потужність заморожування - 20 кг/добу, 186 см, 60 см, 65 см, нержавіюча сталь,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 186 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 242 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 65 см
Колір нержавіюча сталь
Общий объем 255 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A++
Климатический класс SN
Мощность замораживания 20 кг/сутки
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.649 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 25 часов
Особливості LED, генератор льда, защита от детей, индикатор неисправностей, индикатор температуры мороз.камеры, освещение, перенавешиваемые двери, регулируемая температура, режим быстрого замораживания, ролики для удобства перемещения, сигнал открытых дверей, система NoFrost
Вага 76 кг
Уровень шума 42 dB
Виробник SIEMENS
Опис

Придбати Морозильна камера Siemens GS36NBI3P Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки технології NoFrost морозильна камера Siemens GS36NBI3P збереже літні фрукти і овочі максимально свіжими. Суха заморозка має на увазі відсутність інею на поверхні продуктів і збереження їх внутрішньої структури.

Ягоди або порційно нарізні овочі залишаться розсипчастими, потрібну кількість легко додати в блюдо без попередньої розморозки. Завдяки функції superFreezing міжклітинна структура в м'ясних продуктах практично не порушується, під час приготування вони не відрізняються від свіжого охолодженого стейка.

Морозильна камера Siemens GS36NBI3P пропонує два типи відділень для зберігання: полками і висувними ящиками. Комбінований тип наповнення дозволяє охопити всі продукти в зручному вигляді зберігання. Полиці виконані з неб'ющегося загартованого скла, з кришкою для максимальної безпеки.

Два висувних ящика збільшеного розміру Big Box неймовірно місткі, дозволяють заморожувати цілком тушки великих птахів - індички або гусака до святкового столу. Вміщує ними кількість свіжих ягід забезпечить сім'ю вітамінами до наступного врожаю. Завжди свіжий лід для напоїв і коктейлів пропонує IceTwister. Сумний контейнер легко знімається і заповнюється водою, а ідеальні кубики готові вже через кілька хвилин.

Siemens GS36NBI3P вирішує проблему складного відкривання дверей в морозильних камерах завдяки системі повітряних каналів, тепер її можна відкрити відразу після закривання, що не вичікуючи кілька хвилин для развакуумірованія. Світлодіодний тип освітлення гарантує роботу лампочок на весь термін експлуатації камери, без необхідності заміни.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані