Електробритва PANASONIC ES-ST25K (ES-ST25KS820) - AT217113 - купити Бритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва PANASONIC ES-ST25K (ES-ST25KS820) - AT217113 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електробритва PANASONIC ES-ST25K (ES-ST25KS820)

Електробритва PANASONIC ES-ST25K (ES-ST25KS820) - AT217113

Код товару: AT217113
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сіткова, Сухе + вологе гоління, 3 бриючі сітки, Від мережі / акумулятора, Індикатор зарядки, Чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Система бритья Сеточная
Способ бритья Сухое + влажное бритье
Количество бритвенных головок 3 бреющие сетки
Живлення От сети / аккумулятора
Время работы от аккумулятора 45 минут
Время зарядки аккумулятора 1 час
Оснащение Индикатор зарядки
Колір Чорний
Тип аккумулятора Li-Ion
Лезвия Лезвия из японской стали с заточкой 30 градусов
Опис

Придбати Електробритва PANASONIC ES-ST25K (ES-ST25KS820) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електробритва
PANASONIC ES-ST25KS820 стане бажаним подарунком для кожного чоловіка, адже вона підходить для сухого і вологого гоління. Такому приладу не страшна волога, його можна очищати під струменем проточної води. Функція сухого гоління особливо корисна під час поїздок. Коли немає можливості підключитися до мережі електроживлення, використовуйте пристрій в автономному режимі. Бритва здатна працювати від акумулятора близько 45 хвилин. Заповнити заряд батареї допоможе спеціальна підставка, яку ви знайдете в комплекті, на це буде потрібно 1 час.Прі використанні електробритви чоловіки з чутливою шкірою забудуть про роздратування. Спеціальний висувний тріммер дозволить прибрати довге волосся, тому гоління пройде дуже легко і швидко.

За допомогою електробритви
PANASONIC ES-ST25KS820 можна домогтися приголомшливого результату. Гоління ще ніколи не було таким швидким, адже двигун моделі здійснює 13000 обертів на хвилину. Леза, заточені під 30 градусів, дозволяють зрізати найдрібніші волоски. В основі електробритви лежить сіткова система гоління, в якій ножі здійснюють коливальні рухи. Ця технологія дуже ефективна, прилад легко впорається з видаленням волосся будь-якого типу. Ріжучий механізм захований за трьома незалежними дугоподібними сітками. Леза не стикаються з шкірою, завдяки чому ви забудете, що таке порізи і раздраженіе.Данная модель наділена сенсорною технологією гоління: двигун змінює швидкість роботи залежно від щільності щетини. Прилад з однаковою ефективністю видалить як тонкеі, так і жорстке волосся.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані