Пральна машина LIBERTY XPB68-SC - AT217240 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина LIBERTY XPB68-SC - AT217240 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина LIBERTY XPB68-SC

Пральна машина LIBERTY XPB68-SC - AT217240

Код товару: AT217240
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - немає даних, максимальне завантаження - 6.8 кг, кількість програм - 3, 85 см, 76 см, 43 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 76 см
Висота 85 см
Тип полуавтомат
Глибина 43 см
Максимальная загрузка 6.8
Тип загрузки вертикальная загрузка
Количество программ 3
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Программы стирки отжим, полоскания, стирка
Функції слив
Особливості защита от перегрева
Цвет дверцы синий
Виробник LIBERTY
Опис

Придбати Пральна машина LIBERTY XPB68-SC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бренд, який вже давно радує своєю продукцією домогосподарок всієї країни. Liberty як торгова марка, була заснована в 1996 році в Лондоні, Великобританія. Перевагою компанії є швидка адаптація до споживчого ринку України. У зв'язку з цим асортимент компанії на даний момент складається з мультиварок, прасок, блендерів, пилососів, фенів і решти техніки для дому і кухні. На сьогоднішній день побутова техніка LIBERTY випускає свою продукцію на тих же заводах, що й більшість світових брендів. Компанія робить досить функціональну техніку сучасного дизайну. І основним слоганом компанії є – «Свобода вибору».

Сучасні пральні машини – це помічники в домашньому господарстві, які допоможуть з легкістю підтримувати чистоту одягу і звільнять Ваш час для більш приємних справ. Користуватися автоматичними пральними машинами безумовно зручне, проте напівавтоматичні пральні машини і центрифуги залишаються досить затребуваним товаром і сьогодні!

Liberty LIBERTY XPB68 - напівавтоматична пральна машина з вертикальним типом завантаження, за один цикл може випрати до 6.8 кілограмів білизни. Такий спосіб завантаження відрізняється рядом переваг. По-перше - це компактність, що важливо при економії місця в квартирі. По-друге, такий спосіб зручний тим, що не доводиться присідати і нагинатися при завантаженні речей. І по-третє — це можливість довантаження речей під час прання.

Сучасні пральні машини-напівавтомати володіють рядом переваг: не вимагають підключення до центральної системи водопостачання, тому їх можна використовувати незалежно від наявності та якості комунальної інфраструктури. Ця обставина, а також їх порівняно невеликі габарити і вага дозволяє легко переміщати пральні машини, а також встановлювати їх в будь-якому зручному місці. Також вони мають значно нижчу ціну, ніж їх автоматичні аналоги.

Напівавтомати обходяться і в експлуатації істотно дешевше:
- у 6-10 разів більше економічно витрачають електроенергію в розрахунку на одне прання!
- в 3-5 разів економічніше по витраті води!
- підійде практично будь-який пральний порошок, навіть самий простий та доступний за ціною!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані