Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820 - AT217263 - купити Бритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820 - AT217263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820
Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820
Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820
Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820

Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820 - AT217263

Код товару: AT217263
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сіткова, Сухе + вологе гоління, 5 бриючих сіток, Від акумулятора, 14 000 об/хв, швидка зарядка, Система автоматичного самоочищення електробритви, Можливість вологого чищення, Індикатор залишкового заряду акумулятора - рк-дисплей, Індикатор залишкового заряду акумулятора, Рухома бриюча голівка, Чорний + сірий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Система бритья Сеточная
Способ бритья Сухое + влажное бритье
Количество бритвенных головок 5 бреющих сеток
Живлення От аккумулятора
Время работы от аккумулятора 45 минут
Время зарядки аккумулятора 1 час
Скорость мотора 14 000 об/мин
Оснащение быстрая зарядка, Возможность влажной чистки, Индикатор оставшегося заряда аккумулятора, Индикатор оставшегося заряда аккумулятора - жк-дисплей, Подвижная бреющая головка, Система автоматической самоочистки электробритвы
Колір черный + серый
Тип аккумулятора Li-Ion
Опис

Придбати Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електробритва PANASONIC ES-LV9Q-S820

Мультирухома голівка 5D. Нова конструкція механізму підвіски розширює можливості руху головки до п'яти просторових вимірів. Гнучка головка точніше слід за контурами обличчя. Більш тісний контакт для більш гладкого гоління.

Гоління з 5 дугоподібних сіток з вбудованими силіконовими роликами. Три типу сіток, що працюють спільно для захоплення і видалення волосся навіть в самих важкодоступних ділянках. Комбінована сітка-триммер. Нова Х-подібна форма центральної сітки (тріммер) використовується для обрізки довгих волосків ефективно підхоплює навіть припасовані кучеряве волосся.

Сітка для швидкого підняття волосся. Має увігнуті конічні краї, які піднімають і ефективно підрізають лежачі волоски. Сітка для фінішного гоління. Захоплює і видаляє навіть самі неслухняні волоски, забезпечує чисте, гладке гоління. Вбудовані силіконові ролики дозволяють голівці бритви повертатися і ковзати в різні боки, огинаючи нерівності шкіри і знижуючи тертя.

30° внутрішні леза з нанополіровкой. Гостра ріжуча кромка внутрішніх лез, розташованих під кутом в 30 °, забезпечує неймовірно чисте гоління. Наведені в рух високошвидкісним електроприводом, леза гладко голять навіть найжорсткішу бороду.

Супершвидкісний (14 000 оборотів в хвилину) лінійний двигун з прямим приводом для гладкого гоління. Розроблений для бритв лінійний двигун Panasonic з максимальною швидкістю 14 000 оборотів в хвилину незмінно забезпечує м'яке і чисте гоління, при цьому не втрачаючи потужності і не пропускаючи жодного волоска, навіть при голінні жорсткої щетини.

Бритвений сенсор визначає щільність і регулює потужність гоління. 

1. Жорстка щетина: інтенсивне гоління

Щоб уникнути втрати продуктивності в місцях з жорсткою або щільною щетиною, що підводиться потужність збільшується, щоб забезпечити інтенсивне гоління.

2. М'яка щетина: щадне гоління

При гоління в місцях з м'якою або рідкісної щетиною, що підводиться потужність знижується, щоб забезпечити м'яке гоління, що не шкідливу вашу шкіру. Зручні дугоподібні леза. Зовнішні сітки округлої форми лотно прилягають до шкіри навіть під підборіддям, забезпечуючи гладке гоління на всіх ділянках.

Вбудований відкидний тріммер. Точний тример дозволяє підголювати бороду перед основним голінням і надавати їй необхідну форму. Можливість промивання водою. Водонепроникний корпус електробритви дозволяє з легкістю промити її під струменем води, що забезпечить гігієнічність використання.

Можливість сухого / вологого гоління. Оцініть зручність використання сухого гоління або використовуйте піну / гель для акуратного і гладкого гоління. Автоматична станція очистки. Гоління ретельно очищається від обрізків волосків і частинок шкірного жиру, які важко видалити за допомогою води, що допомагає зберегти гостроту лез протягом тривалого часу.

Традиційне якість, наступність інновацій. Взявши найкраще від японського мистецтва виготовлення виключно гострих і міцних мечів, компанія Panasonic використала сучасну технологію для виробництва лез неперевершеної якості. Японські технології заточки використовуються тільки для виготовлення лез бритв Panasonic.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані