Пральна машина SATURN ST-WK7605 Orange - AT217513 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина SATURN ST-WK7605 Orange - AT217513 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина SATURN ST-WK7605 Orange

Пральна машина SATURN ST-WK7605 Orange - AT217513

Код товару: AT217513
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість обертів - 1300 об/хв, максимальне завантаження - 6.5 кг, кількість програм - 2, 86.5 см, 74.5 см, 43.5 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 74.5 см
Висота 86.5 см
Глибина 43.5 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Колір корпусу White
Класс энергопотребления A
Количество оборотов 1300 об/мин
Потребляемая мощность 0.36 кВт/час
Программы стирки интенсивная, стирка
Функції слив
Особливості полуавтоматическая, помпа откачки воды
Цвет дверцы помаранчевий
Виробник SATURN
Опис

Придбати Пральна машина SATURN ST-WK7605 Orange Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Активаторна пральна машинка SATURN ST-WK7605 Orange - один з кращих варіантів побутової техніки для прання, який не тільки економить гроші на покупку, але і сприяє суттєвій економії води, електроенергії і навіть місця в приміщенні. З одного боку, дорогі пральні машинки барабанного типу роблять все за вас, залишається лише виставити оптимальні режими прання. З іншого боку, вони досить громіздкі, їх не встановити за містом, де потрібне підключення до системи водопостачання, вони споживають чимало електроенергії, видають шум при пранні і займають чимало місця, що незручно, якщо у вас маленька ванна. З машинкою Saturn ST-WK7605 всі ці проблеми відходять у минуле.

Пральна машинка SATURN ST-WK7605 Orange володіє  всіма  достоїнствами пральних машинок. Максимальний обсяг завантаження становить 6,5 кг. Машинка підтримує 2 режиму прання. Швидкість віджиму - 1300 обертів на хвилину. Скромні габарити машинки 790х460х880 мм, за рахунок чого її можна встановити навіть в невеликому приміщенні. Це машинка в вертикальним завантаженням і механічним управлінням, що анітрохи не применшує її достоїнств. Якщо ви живете за містом, хочете встановити пральну машинку на дачі або в невеликій ванній, а також бажаєте знизити суму по рахунках за воду та електроенергію - ця модель від Saturn призначена саме для вас.

Техніка ТМ Saturn - це широкий асортимент продукції з високими технічними характеристиками за доступною ціною. Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайняти гідне місце на ринку серед конкурентів. Сьогодні на всю продукцію ТМ Saturn здійснюється повна гарантія на 2 роки. За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка ТМ Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка». Saturn - це відмінний вибір для тих, хто цінує високе співвідношення ціни і якості, а також віддає перевагу функціональності і приємному дизайну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані