Тостер BRAUN HT 3000 WH - AT217894 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер BRAUN HT 3000 WH - AT217894 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Тостер BRAUN HT 3000 WH
Тостер BRAUN HT 3000 WH
Тостер BRAUN HT 3000 WH

Тостер BRAUN HT 3000 WH - AT217894

Код товару: AT217894
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип керування - електронне, 1000 Вт, кількість ступенів підсмажування - 7, функція підігріву - так, колір - Білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления электронное
Потужність 1000 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 7
Матеріал корпусу пластик
Габарити 19 x 24.5 x 15 см
Колір White
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Тостер BRAUN HT 3000 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер для Вашої кухні

Зручний і простий в експлуатації, Braun HT 3000 – це надійний універсальний помічник, якому завжди знайдеться місце серед найбільш затребуваною побутової техніки. Він завжди готовий приготувати пару скибочок ароматного, відмінно просмаженого хліба, коли захочеться швидко перекусити або поснідати, а часу на готування в обріз. Непомітний, але приємний дизайн, відмінно поєднується із загальним стилем кухні, і не менш приємна ціна відразу звертають на себе увагу.

Функціональні можливості

Стандартний набір функціональних можливостей включає: відразу два слоти під тости зі зручними ліфтами, які можна високо підняти, щоб витягти готовий продукт без жодного ризику обпектися. Невеликий знімний піддон, де скупчуються крихти, не розсипаючись навколо, істотно полегшує очищення пристрою після готування. Потужність в 1000 Вт означає, що вам не доведеться чекати своїх тостів довго – не більше декількох хвилин (в залежності від обраного режиму). Доступно сім ступенів обсмаження, більше ніж у багатьох моделей преміум-класу. Так що завжди можна приготувати легкий сніданок, що ідеально підходить під Ваш смак. Причому, можете бути впевнені – нічого не підгорить або, навпаки, не залишиться не просмаженим. Чудова якість виготовлення техніки Braun поза всяких сумнівів. 

Режими роботи:

  • Нагрів. Ви можете розігріти тости до бажаного рівня (сім ступенів обжарювання). Відключення відбувається автоматично. Який би режим нагріву ви не вибрали, він буде дотриманий максимально точно. Підігрівання. В даному режимі тостер Braun HT 3000 здійснюється щадний Підігрів вже готових тостів. Ви зможете підігріти вже готовий скибочку хліба без побоювання пересмажити його.
  • Розморожування. Навіть якщо хліб тільки з холодильника або морозилки, за допомогою режиму розморожування, ви без зусиль зможете його підсмажити як звичайний тост. Адже в даному випадку передбачений попередній підігрів перед початком повноцінної піджарки.
  • Скасування. Можливість негайної примусової зупинки приготування. Просто натисніть кнопку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані